Ontdek met korting: Manipura waterfles met kristal

Spiritueel is niet een woord waar veel mensen me mee zouden beschrijven. Nieuwsgierig? Dat zeker! Je begrijpt wat er gebeurde toen ik de allermooiste waterfles ooit tegen het lijf liep op een event. Daar moest ik alles over weten. De glazen waterflessen zijn namelijk niet alleen een snoepje voor het oog, ze verbeteren je drinkwater ook! Met helende kristallen.

In de ban van kristallen

Waren helende edelstenen vroeger alleen voor de zweverige types, tegenwoordig zijn ze helemaal hip. Ze dragen steeds vaker een steentje (hihi) bij aan je gezondheid: van jaderoller voor je huid tot infused waterfles die de energie van de steen overneemt. Helende stenen en kristallen zijn een trend.

Crystal-infused water

Ik raakte met een van de eigenaren (Asaf) aan de praat en hij vertelde mij dat water geheugen heeft. Onderzoek heeft uitgewezen dat water zo gevoelig is, dat de moleculaire structuur verandert door alles waarmee het in contact komt – zelfs gedachten en emoties. De crystal-infusion drinkflessen brengen je drinkwater direct in contact met helende kristallen die reinigen, opladen en inspireren.

Aangezien ons lichaam voor een heel groot deel uit water bestaat, genees je het van binnen naar buiten. Asaf heeft zelf diverse waterflessen met verschillende kristallen – voor een andere werking – van de ene kristal op zijn nachtkastje tot een waterfles met een andere kristal in zijn auto; hij voelt zich beter door crystal-infused water. Ik begin met één fles. Eentje met een amethist, een kalmerende steen. De amethist helpt je hart en geest in balans te houden. Het bevordert emotioneel evenwicht en mentale helderheid. De ideale steen voor een drukke geest of een turbulent hart. Daarnaast zijn er ook flessen met rozenkwarts, bergkristal, obsidiaan, citroenkwarts en gerookte kwarts zodat er altijd een steen is die bij je past.

Langer lekker water

De mooie waterfles is gemaakt van glas (fijn, ook goed voor het milieu = karmapunten) en kan zelfs in de vaatwasmachine. Wel even de steen even losmaken van het roestvrijstalen voetstuk. No worries, je ‘proeft’ de steen trouwens niet. Al blijft water in een glazen fles wel langer fris en lekker. Dát proef je dan weer wel! Én het motiveert je om meer te drinken. Want zeg nou zelf, zo’n fles is toch een fashionable accessoire?

Shop je waterfles met kristal nu met 10% korting

De waterflessen met kristal starten bij € 69. Een flinke duit, maar wel een mooie investering in jezelf én goed voor het milieu. Rock Your Water en bestel een fles voor jezelf of geef ‘m cadeau. Met de kortingscode BUDGETPROOF10 krijg je 10% korting op je bestelling. Deze code is geldig tot 31 juli 00:00 uur. De korting geldt op alle producten op manipuramala.commaar werkt niet in combinatie met bestaande acties op de site.

Ps. houd mijn Instagram in de gaten, ik geef binnenkort in samenwerking met Manipura Mala een van deze mooie flessen weg!

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb voor een review.