Wat geef je iemand die alles heeft? 6 cadeau-ideeën

Wat een uitdaging is het om een cadeau te vinden voor iemand die álles al heeft. Iemand die niet alleen alles al heeft, maar ook niks vráágt. Mijn vriend is zo iemand waar ik al meer dan 7 jaar originele cadeaus voor probeer te bedenken. Wil jij iemand die alles al heeft binnenkort verrassen met iets leuks? Doe je voordeel met deze 6 cadeau-ideeën: van dagje weg tot kinderfeestje en blauw-licht-bril. Al deze cadeaus kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Kinderfeestje

Een kinderfeestje. Dat is het cadeau dat ik mijn vriend dit jaar gaf. Hij werd 30, een veel te volwassen leeftijd naar zijn zin. We hadden een gesprek over ouder worden, maar niet volwassen … en dit idee was geboren. Ik goot dit idee na even broeden uiteindelijk in de vorm van een escaperoom-kinderfeestje. Om zijn cadeaus uit te kunnen pakken moest hij eerst het cijferslot kraken met 3 puzzels/opdrachten, waarna hij o.a. de uitnodigingen voor zijn eigen kinderfeestje (mét Winnie the Pooh) kon uitpakken. Dit idee kan je natuurlijk vormgeven zoals je wil, maar op je dertigste is een kinderfeestje weer dikke pret!

Koop een koe

Voor vegetariërs en veganisten geen optie, maar ‘Koop een koe’ was bij mij thuis een groot succes. Zowel bij mijn vriend als broertje. Samen met anderen koop je een koe direct van een Nederlandse boer, waarna het duurzame vleespakket na ongeveer 3 weken bij jou bezorgd wordt. Weet wat je eet dus: 100% onbewerkt rundvlees. Het verschil proef je echt!

Dagje uit

Met een dagje uit scoor je altijd punten! Je kunt natuurlijk al een dagje uit plannen en de jarige job of jubilaris ontvoeren … Maar beter nog: koop gewoon een cadeaubon voor een dagje uit zodat diegene de bestemming helemaal zelf naar wens kan kiezen. Met een VVV cadeaukaart(bijvoorbeeld) zijn alle opties nog open én je kunt ‘m besteden bij meer dan 23.000 deelnemers.

Bucketlist bucket

Een cadeau voor iemand kopen is misschien lastig, maar er zijn vast nog veel dingen die diegene eens gedaan wil hebben. Maak daarom een emmer voor zijn bucketlist. Koop zo’n leuk metalen exemplaar en DIY erop los om ‘m te personaliseer. Maak er kaartjes bij om de bucketlist op te schrijven en je hebt een té leuk en origineel cadeau. Wat kun je iemand die alles al heeft nou beter geven dan een emmer vol met dingen die diegene ooit nog wil doen. Top!

Bril met blauw-licht-filter

Brengt iemand de hele dag door achter computerschermen en zijn of haar smartphone? Dan is een bril met blauw-licht-filter een schot in de roos. Met zo’n bril bescherm je je ogen tegen het schadelijke blauwe licht van je mobiele telefoon, laptop, tv-scherm, led-verlichting en tablets. Niet alleen beter voor je ogen. Ze zijn er ook in hele trendy versies. Zoals bij Polette.

Airbnb giftcard

Een Airbnb giftcard is het ideale cadeau voor iemand die liever ervaringen dan cadeaus krijgt. Een Airbnb cadeaubon kan je op zo goed als elke reis gebruiken. Ideaal voor een echte globetrotter of vakantiefan.