Vakantietip: geen Ibiza of Coachella maar Isle of MTV (gratis) op Malta

Who needs Ibiza of Coachella als je het toffe Isle of MTV-festival gewoon gratis kan bijwonen? Budget vakantietipje voor jou van mij. Voor als je nog geen vakantieplannen had voor komende maand, maar wel een onvergetelijke trip wilt maken. Uit ervaring weet ik dat Malta een heerlijk zonnige én betaalbare bestemming is. Tel daar (gratis) optredens van Don Diablo, The Chain Smokers, Cheat Codes, DNCE, Jonas Blue en Kungs bij op, en ik zeg: boek een retourtje en go! Op 27 juni wordt alweer de 11e editie van het festival gehouden op het Il Fosos Square.

isle of mtv malta

Ik zou wel zorgen dat je voorafgaand aan het festival ook op Malta bent. En wel hierom:

“Tijdens de dagen die voorafgaan aan de Isle of MTV-show, houdt G7 Events in samenwerking met de toeristische autoriteit van Malta & MTV de Isle of MTV Malta Music Week. Er worden allerlei evenementen georganiseerd, van strand- en zwembadfeesten tot clubavonden in de meest trendy clubs van Malta, met internationale artiesten.”

isle of mtv malta

Goedkope vliegtickets naar Malta

Natuurlijk wil je weten hoe je er komt? Nou, door gewoon vanaf Schiphol op Valetta te vliegen bijvoorbeeld. Als je doordeweeks vliegt, kost een retourtje je ongeveer €200,-. Vanaf Weeze (Düsseldorf) vliegt ook RyanAir op Malta. Iedere woensdag. Een retourticket kost je zo maar €76,-.