Treatwell Beauty Route (1 juni) | Kom je ook?

Alles wat je leven leuker maakt en je geld waard is. Als je al langer meeleest, weet je dat dit precies is wat je op Budgetproof.nl vindt. En vandaag heb ik weer zoiets waar ik zelf ultiem gelukkig van word: de Treatwell Beauty Route.

treatwell beauty route

Op donderdagavond 1 juni kun je met Treatwell op pad en je laten verwennen bij verschillende salons. Met welke behandelingen? Dat is nog een verrassing! Wat je wel weet, is dat je €50 voor een kaartje betaalt en dat 2 behandelingen inclusief zijn. Dat betekent dus dat je al een fixe korting krijgt op die behandelingen (50% korting). Maar er is nog meer leuks!

Hoe werkt de Treatwell Beauty Route?

  • Je verzamelt 1 juni om 19:00 in Amsterdam.
  • In samenwerking met deeltaxi Abel word je comfortabel van en naar de salons gebracht.
  • Relax or Reload! Ervaar 2 heerlijke behandelingen door experts.
  • You look good, feel great, dus Abel brengt je naar de Treatwell-borrel!
  • Op de borrellocatie wacht een professionele fotograaf om een profielfoto van jou te maken.
  • Ga helemaal los op de muziek, verzorgd door Plugify.
  • Als de avond over is, zul je slapen als een beauty…

treatwell beauty route

Kies je voor de party- of relaxroute?

Het leuke aan de beautyroute is dat je zo ook salons en treatments kunt ontdekken die je misschien eerder nooit hebt geboekt of ervaren hebt. Zo ervaar je weer wat de beautymarkt allemaal te bieden heeft zonder dat je je hoofd hoeft te breken en moet kiezen uit een ellenlange lijst mogelijkheden. Welke behandeling? En waar? Dat bepaalt Treatwell op deze avond allemaal lekker voor je. Je hoeft alleen in de auto te stappen en te genieten.I’m in!

Wanneer je een kaartje aanschaft, kies je voor de partyroute of relaxroute.

Partyroute

Wil jij inspiratie opdoen voor je beste party-look? Stap in deze route en ervaar zelf wat voor behandelingen jou deze look kunnen geven! Look good, feel great! Je wordt verrast met 2 behandelingen uit deze lijst: hairstyling, make-up, nails, eyebrows, eyelashes.

Relaxroute

Verwen jezelf. Stap in deze route als jij heerlijke behandelingen wilt ervaren om je op te laden en te ontspannen. Kom weer even helemaal tot rust. Je wordt verrast met 2 behandelingen uit deze lijst: massage, facial, manicure, pedicure.

treatwell beauty route

Ik doe de partyroute!

Natuurijk ben ik er 1 juni ook en ik zou het superleuk vinden om jou ook te zien op de borrel. Ik doe zelf de partyroute, dus wie weet zie je me wel met superfancy eyelashes, strakke wenkbrauwen of een andere beautytrend van deze zomer.

Kom jij ook? Bestel je tickets via de Treatwell-website. Let op: een kaartje kopen kan tot 28 mei.