Touch of Foundation by Olaz Essentials

Zoals jullie al in m’n kleine Action shoplog post hebben kunnen lezen nam ik dit product van Olaz Essentials mee voor maar €3,99. Een mix tussen een hydraterende dagcrème en BB cream. De lichte kleur crème voor de lichtere huidtypen ging met mij mee naar huis. Ik ben er niet kapot van (m’n glimmende gezicht kun je hier zien) maar wilde toch nog een kleine review post schrijven.
Zonder Touch of Foundation. Ik heb geen prachtige huid zoals je ziet. Veel moedervlekjes, rode vlekjes, oneffenheidjes en hyperpygmentatie (vooral rondom m’n mond :().


Met Touch of Foundation. Deze foto ziet er best nog okay uit, maar op mijn gezicht heeft de crème helaas een minimale werking. Het werkt een klein beetje egaliserend voor héél eventjes en daarna begin m’n hele gezicht te glimmen en glibberen. Zie hier. Nee, geen fijn product voor mij. Hier kun je trouwens ook goed zien hoe bleek mijn lippen zijn en waarom ik graag altijd een kleurtje op m’n lippen heb ;).

+ Voelt hydraterend
+ SPF 15
+ Prettige crème

– Overheersende parfum geur
– Glimmend gezicht
– Minimale dekking

Ken jij het product? Heb je het wel eens gebruikt? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Touch of Foundation by Olaz Essentials

Comments are closed.