Color Magic lipgloss van Action

Zoals jullie al hebben kunnen lezen was ik laatst bij Action voor m’n maandelijkse Action rondje ;). Ik vond toen deze lipgloss die ik nog nooit eerder had zien liggen. Ik ben GROOT (!) fan van de MAX lipsticks (die van €0,69) en was daarom benieuwd naar dit voor mij nog nieuwe merk (Color Magic). Ik ging voor de kleur ‘Hot Flame’ omdat de kleurtjes op mijn lippen wat mij betreft niet fel genoeg kunnen zijn.

Kijk hoe ik glim! Niet mooi! Op de foto’s draag ik touch of foundation van Olaz Essentials op m’n gezicht. Niet echt een product wat ik nog vaak zal gebruiken zo te zien ;).

Als ik niks op m’n lippen heb zijn m’n lippen ontzettend bleek. Een lichtroze waasje, meer niet. Ik ben dan ook lichtelijk jaloers meiden die van die frisse fruitige lippen hebben van zichzelf!


^Hier heb ik de lipgloss normaal aangebracht.


^Hier heb ik de lipgloss héél dik aangebracht.

Zoals je kunt zien is de lipgloss helaas niet heel erg gepigmenteerd. In de verpakking lijkt de gloss echt felrood te zijn maar helaas is dat niet het geval. Super jammer! Ik ga de lipgloss denk ik niet vaak gebruiken want ten eerste vind ik de kleur niet fel genoeg en ten tweede is het helaas ook nog een hele plakkerige substantie die zich ophoopt. Bummer!

Follow on Bloglovin

3 thoughts on “Color Magic lipgloss van Action

Comments are closed.