Shopspot Haarlem: Catwalk Shoes

Als er één winkel is waar ik nooit de deur uit kan lopen zonder iets te kopen, dan is het de winkelhotspot (shopspot) wel waar ik vandaag over schrijf. Geen grote keten, maar een heel klein winkeltje waar ik zodra ik er binnenloop altijd hebberig word! Goedkoper dan Van Haren, H&M of zelfs Primark. Bij Catwalk Shoes zijn bijna alle schoenen €9,99. Nu denk je vast dat je er afdankertjes vindt of marktschoenen. Nope, niets is minder waar! Schoenen naar de laatst mode. Denk aan Chanel look-a-like gympen en sneakers die wel heel erg geïnspireerd zijn door de Stan Smith bestseller van Adidas. De schoenen worden geïmporteerd vanuit Italië (zegt de Italiaans eigenaar), maar stiekem denk ik dat er ook een hele hoop rechtstreeks uit China komen. En weet je wat fantastisch is? De collectie wisselt zó snel, dat je er eigenlijk elke week even moet gaan kijken.

Ja, er staat uitverkoop, maar volgens mij is het de laatste maanden alleen maar uitverkoop geweest en is dit gewoon de standaard prijs.

Als je in Haarlem bent kun je Catwalk Shoes (Grote Houtstraat 132) echt niet overslaan!

Ps. op de uitgelichte foto zie je de Stan Smith look-a-likes die ik er vorige zomer kocht. Onderstaande foto is het assortiment van zomer 2015. Chanel-look-a-likes links en rechts schoenen die duidelijk geïnspireerd zijn door Céline.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips: