Shopping Spree van 29 t/m 31 maart bij Miinto: alles -20%

Je kunt mij niet wijsmaken dat er iemand is die met korting shoppen niet stiekem leuker vindt dan het volle pond afrekenen. Toen Miinto mij mailde met het nieuws dat er vandaag vanaf 12:00 uur tot en met donderdag 12:00 uur geshopt kan worden met 20% korting, kon ik niet anders dan er een blogje aan wijden. 20% korting op álles. Echt álle merken die je via Miinto bij verschillende boetiekjes kunt bestellen. Ik zeg: score!

Ik bestelde onlangs een croptop en een lang vest van deze leuke merken.

Shop bijvoorbeeld kleding en accessoires van: Please, Nikkie, Supertrash, Penn&Ink, Geisha, G-Star, Maison Scotch, Shabbies, UGG, Antony Morato, My Brand, Scotch&Soda, Diesel, Zumo, Kultivate, Blackstone en Superdry met deze korting. En als ik je als iemand met een enorme kast vol betaalbare kleding een tip mag geven:  ik heb laatst de merken Lofty Manner en Sisters Point (her)ontdekt. Erg leuk!

De croptop van Lofty Manner kostte maar €12,95 in de SALE.

Houd er wel rekening mee dat de bestelling via Miinto bij verschillende boetiekjes voor je wordt ‘opgehaald’ en dat het dus kan zijn dat je je bestelling in delen binnenkrijgt. Meerdere keren feest dus ;). Ik heb laatst een spijkerblouse besteld dat uiteindelijk niet leverbaar was en kreeg in ruil daarvoor een kortingscode om iets anders met korting te shoppen. Netjes opgelost dus.

Laat je me weten of je nog iets moois in de wacht hebt gesleept tijdens de Miinto Shopping Spree?

Ik hou van dit soort chique details op betaalbare kleding!

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Shopping Spree van 29 t/m 31 maart bij Miinto: alles -20%

Comments are closed.