Shoppen buiten je comfort zone

Ken je dat, dat je tijdens een urenlange online shopsessie op een site belandt die compleet nieuw voor je is? Waar je in eerste instantie van denkt: nee, niets voor mij … maar waar je jezelf toch uitdaagt om een passende outfit te vinden? Dat leidt altijd tot hele leuke dingen vind ik. Nieuwe shops en nieuwe stijlen proberen en tegelijkertijd jezelf motiveren uit je shop comfort zone te stappen. Zo belandde ik op de site van Your Look for Less. Hoe kon ik ook anders dan er op klikken? Betaalbaar leven, meer voor minder … ja jouw look voor minder geld past daar heel goed bij. Ik werd een beetje terug in de tijd geslingerd want de meeste items die ze verkopen is meer wat voor m’n moeder of oma. Geen 20+ maar 40, 50, 60+. Niets voor de hipkippen van deze wereld. Wat slim eigenlijk! Want waar koop je je kleding als je helemaal niet van de laatste mode houdt? Nieuwsgierig als ik ben ga ik dan op zoek naar een geschikte outfit voor mezelf. En stiekem ook een beetje aan de slag als personal shopper voor m’n moeder. Vroeger speelde ik met barbies en K’NEX. Nu speel ik met webshops. Doe jij dit ook wel eens of is dit de fanatieke budgetshopper in mij die overal kan slagen? Uit je shop comfort zone stappen geeft je een hele andere kijk op trends en je eigen stijl. Probeer het eens! Wat zou jij van deze webshop dragen?

Waar ik mee ’thuiskwam’?

  • Een bijzondere casual broek (i like!). Ik hou van kleding met een twist €10,-.
  • Bedsokken (waatttt? ideaal voor mijn ijsklompjes) €14,-.
  • Rode spijkerbroek met leren streep €13,-.
  • De ultieme kersttrui (met fluffy kraag en manchetten) voor op de leren broek €15,-.
  • Nepleren broek €23,-.

 

Ps. wel jammer van de kleine fotootjes, als ik shop wil ik alles in volle glorie kunnen bekijken!

Dit artikel is tot stand gekomen met Your Look for Less.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Shoppen buiten je comfort zone

  1. Soms probeer ik het wel eens, om als ik online winkel ook iets mee te nemen wat een beetje meer ‘out there’ is, maar wat ik heb gemerkt is dat het bij mij dan toch al snel achterin de kast beland, omdat ik dan toch wel twijfel of het bij mij past. vervelend die dingen. Owh en stiekem vind ik die bedsokken wel te leuk (ijsklompjes zijn herkenbaar). xxx Lucinda

  2. Leuke spullen heb je geshopt. Ik shop ook wel eens online, maar echt in de stad shoppen blijf ik leuker vinden :-)!

  3. Ik weet zelf aardig goed wat mij wel en niet staat, dus meestal probeer ik mij daar ook wel aan te houden, omdat ik elke keer als ik dat niet doe het niet zo’n succes is haha! Wel probeer ik vaak de grenzen op te zoeken van wat ik durf, zo zou ik eerder nooit een (nep)leren broek aantrekken, maar ben ik er nu gek op <3 Die kersttrui vind ik er wel heel leuk uitzien trouwens!

  4. Ik ben er achter gekomen dat online kleding shoppen niets voor mij is, het meeste wat ik online al heb besteld, is een miskoop. Beauty en skincare daarentegen kan ik met bakken tegelijk online kopen.

Comments are closed.