Een ander soort pakjesavond: unboxing goodiebags #1

Vier jij vanavond pakjesavond? Het bloggersleven voelt af en toe als één ongoing pakjesavond met events en goodiebags. Ik laat in deze video de inhoud van een aantal goodiebags van de afgelopen tijd zien. Vind je het leuk om vaker te zien? Let me know!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “Een ander soort pakjesavond: unboxing goodiebags #1

  1. Leuk filmpje, vind dat je een hele lieflijke stem hebt. De sok in de tas trouwens… te grappig! Je hebt zeker wel leuke goodies gekregen en die cadeaubon is inderdaad wel met een mooi bedrag. En ja… ik heb zelf ook genoeg waszakken hahaha. Ook fijn om te zien hoe dankbaar je bent, siert je. xxx Lucinda

    1. Ah wat een lief berichtje. Dankjewel! Over m’n stem hoor ik wel vaker ja, haha. Soms vinden mensen het schattig maar ik heb op m’n 25e ook wel eens de vraag gekregen of het niet te laat voor me was om alleen in de metro te zitten toen ik zat te bellen ;). Haha.

  2. Wat een leuk filmpje! Er zitten hele mooie goodies in. Verder sluit ik me helemaal aan bij Lucinda; leuk om te zien hoe dankbaar je bent met alles :)!

Comments are closed.