Seizoen 2 A’dam – E.V.A.

Ik kijk eigenlijk nooit Nederlandse series maar voor A’dam – E.V.A. (Amsterdam en vele anderen) maakte ik destijds een uitzondering. Wat een fijne televisie was dat! Ik heb dan ook gelijk de DVD besteld toen het eerste seizoen afgelopen was. DVD’s kopen doe ik ook maar zelden dus dat zegt wat! Een flinke tijd was het nog vrij onzeker of er een tweede seizoen zou komen maar gelukkig kunnen we binnenkort van nóg een mooi seizoen A’dam-E.V.A. genieten! Hier alvast een sneak peek: the making of A’dam – E.V.A. aflvering 1.

Voor degenen die nog nooit iets van A’dam – E.V.A. gezien hebben: KIJKEN! Al is het alleen maar voor Teun Luijx of Eva van de Wijdeven. Misschien raak je wel net zo verslingerd als ik. Het nieuwe seizoen wordt pas in 2014 uitgezonden dus je hebt nog tijd om de 8 afleveringen van seizoen 1 te kijken voordat seizoen 2 begint.

Elke dag kruisen onze levens die van tientallen, misschien wel honderden, andere mensen die we niet kennen: toevallige passanten, buurtgenoten, winkeliers, volstrekte vreemdelingen, een stem aan de andere kant van de telefoon, jong, oud, dichtbij of op een afstand. Voortdurend raakt ons bestaan dat van anderen. Soms delen we een beslissend moment. Soms zijn we onbedoeld getuige van een keerpunt in iemands bestaan. En heel vaak is er niks aan de hand; zijn we gewoon toevallig bij elkaar, op hetzelfde moment en op dezelfde plek om daarna definitief uit elkaars leven te verdwijnen.

Dit is de officiële trailer uit 2011:

4 thoughts on “Seizoen 2 A’dam – E.V.A.

 1. je bent zeker niet de enige die dat een toffe serie vond,
  ik samen met paps en mams zaten ook elke aflevering weer
  gezellig op de buis !
  zij zullen vast ook heel blij zijn dat het weer terugkomt 😀
  maar wel een beetje raar dat ze zo’n lange tijd tussen de twee seizoenen hebben …

  1. Yay, een mede-fan :D.

   Ja inderdaad de lange pauze tussen de twee seizoenen is een beetje apart en jammer.

Comments are closed.