15% korting op schoenen bij Sacha

Laatst liet ik hier m’n Sacha gouden pistol glitterlaarsjes zien en daar krijg ik me toch een partij opmerkingen over als ik ze draag! Héél grappig! Ze blijven zeker niet onopgemerkt. Ik ben er heel blij mee! Heb ze zelfs tijdens een werkdag op het circuit gedragen. Comfortabel genoeg dus.

Zoals jullie weten deel ik maar al te graag kortingscodes op Budgetproof.nl! Kortingen maken shoppen nóg leuker! Alleen vandaag nog 15% korting op schoenen bij Sacha met de code 4SACHA15. Ben je nu het weer wat warmer wordt op zoek naar leuke sandaaltjes, loafers, slippers of ballerina’s? Het is dan misschien een bezoekje aan de Sacha webshop waard nu je vandaag nog met 15% korting kunt shoppen.

Zal ik ze dan toch maar kopen? Die cut-out boots die op m’n verlanglijstje staan? Niet echt budget verantwoord hè? Maar ze zijn zo mooi!

Via de nationale schoen6daagse krijg je vandaag óók nog 20% korting bij Invito. Niet vergeten hè?

Ps. Heb je al meegedaan aan de Groupon winactie? Je hoeft alleen je e-mailadres achter te laten om kans te maken. 🙂 Meedoen kan t/m 30 april.

7 thoughts on “15% korting op schoenen bij Sacha

  1. Super handig, ga meteen een kijkje nemen!
    Super leuke en handige site heb je, Ik volg je nu via bloglovin! 🙂

Comments are closed.