Primark kersttrui: de leukste exemplaren van 2023

Kerstmis nadert met rasse schreden, en dat betekent maar één ding: het is tijd om je kersttrui te shoppen. Want wat werkt er nu beter dan die gezellige kersttrui om je in de feeststemming te brengen?

Verkrijgbaar vanaf slechts €12 voor volwassenen en €11 voor de kleintjes: een aantal goedkope kerstpareltjes op een rij.

Een van de leuke dingen aan de kersttruien van Primark is de variatie. Er is voor ieder wat wils, van kleurrijke en sprankelende ontwerpen tot stoere sneeuwmannen en ondeugende Disney-figuren. Voor de fashionista’s onder ons zijn er zelfs truien met een vleugje glamour, met lovertjes en glitter die je laten stralen op elk kerstfeest.

Kersttruien voor de hele familie

Kerst is een tijd van samenzijn en wat is er nu schattiger dan het matchen van kersttruien met je gezin? Laat de kleintjes de truien uitkiezen en de eerste gezellige samen kerstherinnering is een feit! Kersttruien zijn trouwens niet alleen voor het kerstdiner. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid tijdens de feestdagen. Trek je favoriete trui aan voor de jaarlijkse kerstborrel op het werk. Je zult zeker de show stelen en je collega’s laten lachen. Of draag je trui op Tweede Kerstdag wanneer je lekker op de bank zit, terwijl je geniet van restjes van het kerstdiner.

Waarom zou je een fortuin uitgeven aan een kersttrui als je er een kunt vinden die perfect bij je past bij Primark? Zo hou je wat extra geld over voor cadeautjes en lekkernijen.