Action kerstballen: de allerleukste gekke hangers

Kerstmis is het seizoen van gezellig samenzijn, lekker eten, hopen op sneeuw en… gekke kerstballen! Want de dagen van rode ballen en gouden strikken liggen al lang achter ons. Versier je boom dit jaar met alle gekke Action kerstballen die je kunt vinden. Van Kamado kersthanger tot macaron kerstbal en van aubergine ornament tot game controller kerstbal. De allerleukste kersthangers zijn er al vanaf €0,99, dus je kunt lekker losgaan zonder je portemonnee te plunderen.

Als je in de zomer geen genoeg kunt krijgen van je barbecue, dan is de kamado kersthanger een leuk cadeau voor een echte grillmaster. Het is een miniatuurversie van de iconische keramische BBQ, perfect voor barbecuemeesters, zelfs als er buiten sneeuw valt. Voor de zoetekauwen en bakliefhebbers is er de macaron kerstbal. Het kerstseizoen draait immers ook om genieten van allerlei lekkers! En wie zegt dat groenten niet leuk kunnen zijn? Deze aubergine kersthanger voegt een vleugje humor toe aan je kerstversiering. Voor de echte eindbazen is er de game controller kerstbal. Een leuk cadeau voor wie de kerstvakantie het liefst al gamend doorbrengt. En wie graag een momentje me-time pakt in de badkamer vindt de kerstbal gevuld met douchegel vast helemaal leuk!

Budgetproof de boom versieren

Een van de fijnste dingen aan deze gekke kerstballen van Action is dat ze niet alleen origineel en leuk zijn, maar ook leuk voor elk budget. Met prijzen vanaf slechts €0,99 per stuk, kun je je hele kerstboom volhangen met de leukste en meest originele ornamenten, zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven. Dat betekent meer geld overhouden voor cadeautjes en lekkers.

Leuk toch, zo’n kerstboom waarbij elke bal een verhaal vertelt? Of het nu gaat om je liefde voor koken, gaming, of gewoon een beetje humor, deze ornamenten voegen een persoonlijke touch toe aan je kerstversiering. Ga ervoor!

En zoek je nog een goedkope maar luxe kerstboom waar je jaar na jaar van kan genieten? Bekijk dan de kerstbomen in de Action webshop. Bestel de boom en hij wordt gewoon bij je thuisbezorgd. Lekker makkelijk!