Giftcards die iedereen leuk vindt om te krijgen én te geven

Cadeaubonnen zijn attente en budgetvriendelijke cadeaus. Je geeft een wereld aan keuzes, zodat de ontvanger precies dat ene cadeau kan uitzoeken waar hij of zij het allergelukkigst mee is. Giftcards zijn ideaal wanneer je iemands dag wilt maken, zonder bang te zijn dat je teveel geld uitgeeft. Want met de meeste cadeaukaarten ben je niet gebonden aan een vast bedrag; je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt geven. Lekker budgetproof! Samen met Opwaarderen.nl zet ik de leukste giftcards op een rij.

Altijd goed

Als het gaat om cadeaukaarten voor een breed spectrum aan interesses, zit je altijd goed met favorieten zoals bol.com, iTunes, Amazon, Google Play, Mediamarkt en ICI PARIS XL. Makkelijk kiezen, snel klaar!

Lekker eten

Of je nu graag uit eten gaat of thuis lekker wilt eten, er zijn fantastische cadeaubonnen voor fijnproevers. Denk aan een restaurant-cadeaubon, of eentje voor Thuisbezorgd of Uber Eats. Die van Crisp scoor je voor de lekkerste croissantjes op zondagmorgen. Of ga voor een HelloFresh giftcard waarmee je zelf de lekkerste maaltijden op tafel zet, zonder dat je daar over hoeft na te denken of boodschappen moet doen.

Tech & gadgets

Geef apps, games of beveiligingsoplossingen cadeau die bij iemands interesses passen. Lekker budgetvriendelijk en het geeft tóch die kick van een nieuw technisch snufje. Denk bijvoorbeeld aan een giftcard voor Norton Anti-Virus Security om je computer en gegevens veilig te houden. Fijn voor iedereen die waarde hecht aan online privacy en bescherming. Of een Twitch giftcard voor gamers en content creators. En of het nu voor een console of pc is, cadeaukaarten voor platforms als PlayStation, Xbox, Steam of andere gamingdiensten geven toegang aan eindeloos veel gamingcontent.

Huis & tuin

Deze cadeaukaarten zijn leuk voor wie het huis of de tuin extra gezellig wil maken of zelfs een complete make-over wil geven. Een aantal opties: IKEA giftcard (ook te gebruiken voor die yummy Zweedse balletjes), Leen Bakker, Praxis of Gamma. Die laatste 2 zijn vooral lekker praktisch voor de doe-het-zelver.

Wellness & spa

Met een wellness of spa giftcard geef je ontspanning cadeau. Een dagje spa of een wellnessbehandeling kan een welverdiende ontsnapping zijn aan de stress van alledag. Echt een momentje voor jezelf. Hier zijn een paar spa en wellness cadeaubonnen die je kunt overwegen: Zwaluwhoeve, Thermae 2000 of Elysium. Voor degenen die liever zelf hun spa of wellnesservaring kiezen, is een Sauna & Wellness cadeaubon leuk.

Shoppen

Shoppersparadijzen zoals Zalando en About You zijn altijd een goed idee voor wie graag door de digitale gangpaden op zoek gaat naar dat perfecte item voor zijn of haar garderobe. Net als een cadeaukaart voor Action altijd hoge ogen scoort. Want als je komt voor deodorant en later bij de kassa staat met een heel winkelmandje vol, ben je blij dat je een giftcard op zak hebt.

Entertainment

Een spannende nieuwe serie bingen, een playlist maken met al je favoriete deuntjes of lekker verdwalen in de pagina’s van een boek… entertainment giftcards zijn altijd leuk om te krijgen. Tijd om te ontspannen en te genieten van je welverdiende vrije tijd! Bijvoorbeeld met een Netflix cadeaubon of een Spotify giftcard. Voor wie het liefst lekker wegkruipt in de pagina’s van een boek is een boekenbon, Bruna of Primera cadeaukaart helemaal leuk. Voor boekenliefhebbers die fan zijn van luisterboeken of e-books, is een Storytel of KOBOplus giftcard een regelrechte hit.

Ervaringen

Geef eens een ervaring cadeau! Cadeaubonnen voor Airbnb, Tinder en Uber kunnen deuren openen naar spannende avonturen en nieuwe vriendschappen of liefdes. Ze bieden de mogelijkheid om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus of het nu gaat om het verkennen van een nieuwe bestemming met Airbnb, het vinden van je nieuwe liefde met Tinder of je gemakkelijk verplaatsen in een stad met Uber: het avontuur wacht!