Primark goedkope kersttrui; de eerste truien in de winkel

Foute kersttruien! Ze zijn er weer. Heb jij al een goedkope kersttrui op het oog? Of moet je nog even wennen dat je net pas je zomerjurkjes naar zolder hebt gebracht? Bij Primark is het in ieder geval al kerst. De winkel ligt vol met kersttruien voor dames, heren en kids. Ik laat je een paar van de leukste voor een comfi outfit voor de feestdagen zien.

Kersttrui 2019. De truien in dit artikel zijn de kersttruien van 2018. Ben je op zoek naar een goedkope kersttrui voor 2019? Ook voor dit jaar verzamelde ik de leukste foute kersttruien. Klik hier voor goedkope Primark kersttruien voor 2019.

Originele en betaalbare kersttrui

Ieder jaar zijn de kersttruien bij Primark weer anders. En vaak nog grappig én goedkoop ook. Kersttruien voor kinderen shop je al voor €5 en ugly Christmas sweaters voor dames en heren kosten ongeveer tussen de €8 en €14. Hoewel de complete collectie foute kersttruien nog niet volledig bekend is, heb ik al wel een paar leuke exemplaren voor dames en kids voor je verzameld. Ik zal ook zorgen dat ik deze blog regelmatig aanvul met nieuwe exemplaren die ik spot. Dus, foute kersttrui nodig voor de foute-kersttrui-borrel op werk? Geen zin om na te denken over een kerstoutfit of gewoon – net als ik – stapelgek op foute kersttruien? Primark!

Foute kerst trui met rendier, unicorn of the Grinch

Wat zijn ze weer grappig! ‘Rudolph move over’ dit jaar het jaar van de foute kersttruien met unicorns. Maar ook met lama (alpaca) French buldog … en natuurlijk met het traditionele rendier.

Wanneer is je goedkope kersttrui verkrijgbaar?

Dat is bij Primark altijd een beetje gissen, maar ze druppelen stuk voor stuk binnen. Niet alle truien komen tegelijkertijd in de winkel. De eerste kersttruien liggen nu in ieder geval al in de winkel!