Originele Apple iPhone oplader ontploft

Ontplofte iPhone opladerWeten jullie nog dat ik vorig jaar een artikeltje schreef dat je je neppe iPhone oplader kon omruilen voor een officiële Apple lader tegen de helft van de prijs? Welke oplader denk je dat er gisteren ontplofte? Juist, de originele Apple oplader. Alle lichten in één klap uit, stoppen er uit. Bam. Ontploffing. Ik trof de lader in het stopcontact en het snoertje afzonderlijk aan. Uit elkaar gevlogen. Zoals je ziet zijn de lader en het snoertje niet helemaal de oude meer 😉 een beetje gesmolten en zwart, net als het stopcontact. M’n telefoon is gelukkig met de schrik vrijgekomen en wij ook, haha. Had er niet aan moeten denken dat hij in de brand gevlogen zou zijn. Bah. Zoals je begrijpt heb ik niet zo veel vertrouwen meer in de originele Apple producten. M’n roze kabels uit China zijn nog nooit ontploft 😉 … Wie is het wel eens overkomen dat je originele iPhone oplader ontploft?

20 thoughts on “Originele Apple iPhone oplader ontploft

  1. Jee, wat schrikken!! Ik heb het nog nooit meegemaakt gelukkig. Hoorde laatst wel een verhaal dat de Samsung van iemand die ik ken was ontploft..gewoon terwijl deze in haar tas zat!

  2. Brrr, wat naar dat hij ontplofte zeg! Dat zou je niet verwachten van Apple, misschien dat je dit aan hen kunt melden? Niet dat dit bij meer mensen gaat gebeuren :O

  3. Wauw mijn oplader van mijn computer is wel een keer ontploft. Maar ik kan het nog steeds gebruiken. Mijn laptop kan ook niet kapot 😛

  4. Ik gebruik zelf gewoon nepperds. nooit problemen mee gehad. Heb er nu één van de action voor 1 euro 10.

  5. Hey Marloes,

    Die van mij is doorgebrand. Donkere vlekken op de oplader en het stopcontact ook een officiële apple. Meeehhh 🙁 Gelukkig had ik nog een oude apple oplader van de iPhone 3 waar ik het snoertje nog ik kon steken.

  6. mijn apple macbook lader is ook ontploft in mn laptop gelukkig geen schade alleen nieuwe lader voor 90,- :s

  7. Ik zou er wel even mee terug gaan naar een Apple seller/store. Neem aan dat je een nieuwe oplader krijgt, plus misschien kunnen zij er nog iets mee?

Comments are closed.