Gratis apps iPad tip#1 Sims FreePlay

Laatst toen m’n project bij Booking.com afliep en een weekje vrij had voor m’n nieuwe baan begon ging ik op zoek naar leuke gratis iPad apps. Ik vond een aantal apps die wel ‘aardig’ waren maar Sims Freeplay is toch echt wel echt een gratis app topper :D! Ik speelde vroeger heel vaak the Sims op de computer maar ik had het al jaaaaaren niet gespeeld. Nu ben ik weer hooked. Kijk uit hoor het is verslavend ;). Het is dus gratis en je hebt bijna net zoveel mogelijkheden als op de computer. Je krijgt steeds missies die je moet volbrengen waardoor het zeker niet saai wordt maar wel heel erg verslavend ;). Inmiddels speel ik het al een aantal weken af en toe tussendoor als ik ergens even tijd heb en het blijft leuk! Sims die verliefd worden, de geboorte van babies, koekjes bakken, je huis mooi inrichten, huisdieren verzorgen, expert worden in bepaalde hobby’s… de mogelijkheden zijn eindeloos!


Als jullie het leuk vinden kan ik wel wat tips delen over hoe rijk te worden bijvoorbeeld 😉 of hoe bepaalde missies te doorlopen. Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens Sims FreePlay op je iPad of iPhone spelen? Oh het spel is trouwens ook beschikbaar voor andere tablets of smartphones. Als je het nog niet hebt gedownload, zeker doen! Ik vind dit spel met missies en bijna geen cheatmogelijkheden eigenlijk leuker dan de computerversie die ik vroeger speelde.

Speel jij ook wel eens de gratis Sims FreePlay app?

Follow on Bloglovin

6 thoughts on “Gratis apps iPad tip#1 Sims FreePlay

  1. Oh i love the sims haha.
    Ik heb nu een aantal uitbreidingen op mijn computer staan. En als ik dan weer even begin te spelen ben ik gelijk weer helemaal verslaafd haha.
    Je hebt trouwens een hele leuke blog, ik volg je nu via bloglovin.
    liefs x

  2. Toen ik de Sims Freeplay een hele tijd terug downloadde had ik hetzelfde als jij. Ik was er een beetje verslaafd aan. Maar op zich heb je heel snel alle missies voltooid en dan krijg je alleen nog maar dezelfde missies. Ik speel nu eigenlijk alleen nog maar als er weer een update is geweest, want dan komen er altijd nieuwe elementen in het spel.

Comments are closed.