Quicky | OPI Starlight: Cosmo with a wist | perfect voor NYE

Hoewel dat microbloggen helemaal niets voor mij is – ik ben nou eenmaal lang van stof – wilde ik jullie toch even snel deze mooie nagellak van OPI laten zien. Tijdens de 2-jaarlijkse persdag van het PR-bureau dat OPI vertegenwoordigt, heb ik m’n nagels laten doen en werd ik door de accountmanager bijgekletst over de nieuwe collectie. Een heerlijke mix van business and pleasure.

De OPI-kerstcollectie

Ik koos voor dit fantastische kleurtje uit de (nieuwe) OPI Starlight-collectie met een matte topcoat op m’n ringvinger. De perfecte kleur voor New Year’s Eve wat mij betreft. De kerstcollectie van 2015 (die dus nog net zo leuk is ná de kerst) bestaat uit 18 verschillende nagellaken (waarvan 12 in de basiscollectie en 6 limited edition zijn). De mooie paarse lak met blauwe glitters, ‘Cosmo with a twist’,  die ik hier draag is onderdeel van de basiscollectie. De pretty kerstlakjes verdwijnen helaas begin 2016 weer uit de schappen, dus als je deze bijzondere kleur (€14,95) wilt aanschaffen moet je snel zijn!

3 thoughts on “Quicky | OPI Starlight: Cosmo with a wist | perfect voor NYE

  1. Sowwww, deze nagellak is pretty! Wat een mooi, diep en mysterieus kleurtje en tegelijkertijd ook nog eens lekker feestelijk. Ik vind hem echt heel erg mooi.

  2. Pretty! Dit klinkt misschien suf maar OPI nagellak is echt één van mijn grootste hobbies 🙂 Heb er ontelbaar veel kleuren van (als ik denk over welke waarde in geld mijn collectie vertegenwoordigt word ik misselijk), en iedere vrijdagavond als het borrelavond is met mijn vriendinnen lakken we samen onze nagels. We bestellen ook altijd de nieuwe kleuren via e-bay. Dus, graag meer nagellak-microblogs!

Comments are closed.