On trend: gek op de oogjesprint & oeps …

Ik geloof dat Kenzo in 2013 – na de beroemde tijgerprint – de eerste was die losgingen met de oogjesprint. Trouwens: hoi Kenzo als nieuwe designer waarbij H&M gaat samenwerken. Doe mij maar een broekpak met oogjesprint. Zou Kenzo een nieuwe print bedenken of hangen er in november Kenzo x H&M items met oogjes en tijgers in de winkels? Dat terzijde. Ik dwaal af. In 2013  – hoe kan het ook anders – liep Kenzo voorop wat betreft de oogjesprint.

Trui Sissyboy / Glitterhoesje Chiara Ferragni / telefoonhoesje met kleine oogjes Casimoda

Inmiddels in 2016 aangekomen, hebben we allemaal even kunnen wennen aan de print en zie je de oogjes nu echt óveral. Dikke trend dus. Eind 2015 raakte ik ermee besmet en inmiddels loopt het de spuitgaten uit. Een ring, een trui en 2 telefoonhoesjes later moet ik uitkijken dat ik niet alles in m’n winkelmandje gooi dat oogjes heeft.

^ dit is mijn foto die ik plaatste tijdens mijn 1e Instagram-takeover voor Lucardi.

Het glittertelefoonhoesje van de Chiara Ferragni-collectie met de knipoog maakte me zo blij trouwens. Wat een heerlijk ding. Oogjes, glitters: dan heb je me hoor. Alleen is de liefde helaas over kan ik je vertellen. Ik heb het uitgemaakt met dit telefoonhoesje. De liefde is bekoeld en hij komt er niet meer in. Waarom niet? Nou kijk, het zit zo: dit hoesje is eigenlijk alleen maar voor de sier. Bescherming? Nee, daar doet ‘ie niet aan. Dat wist ik al toen ik ‘m een aantal weken geleden om m’n spiksplinternieuwe iPhone 6s plus schoof. Maar, zoals ze zeggen: liefde maakt blind. Ik vond ‘m te tof om niet te gebruiken. Totdat mijn telefoon ter aarde stortte en m’n scherm in 10.000 kleine stukjes lag.

Na 5 jaar iPhone is dit de eerste keer dat ik er geen fatsoenlijk hoesje omheen heb én de eerste keer dat ik m’n scherm sloop. Nadat ik deze roségouden variant net 3 weken heb. Ouch. Pijnlijk! Tegen beter weten in liet ik m’n vertrouwde siliconenhoesjes achter en dit is wat ik ervoor terugkrijg. Goede life lesson: altijd een siliconen/TPU-hoesje met een opstaand randje vanaf nu. Misschien dat m’n telefoon het alsnog niet overleefd zou hebben (de klap was nogal spectaculair) maar met het glitterhoesje had hij geen schijn van kans. Eind goed al goed: inmiddels een paar honderd euro armer en een nieuw scherm rijker. En ik heb een heel tof hoesje gevonden mét oogjes: dat verzacht de pijn. Dit iPhone 6s plus telefoonhoesje met oogjes is van Casimoda. Ik vond het nogal lastig om te kiezen tussen alle inspirerende quotes, telefoonhoesjes met cacti (<3) en oogjes, maar ik hoef je niet te vertellen welke print er gewonnen heeft.

2 thoughts on “On trend: gek op de oogjesprint & oeps …

  1. Chiara heeft de oogjes ook wel weer aardig hip gemaakt! I need an item from her collection!!!

    xo

  2. Jaaa, love dit soort prints! Vooral de schoenen van Chiara Ferragni maar ik vind ze net iets te duur voor het ‘grapje’ dat ze toch zijn 🙂

Comments are closed.