IKEA & HAY mét Tom Dixon

Misschien heb je het al wel gelezen, maybe not. IKEA gaat samenwerken met het Scandinavische  (Deense om precies te zijn) interieurdesign-merk HAY én de Britse ontwerper Tom Dixon. Ik kan niet wachten! Ergens in de 2e helft van 2017 (waarschijnlijk het najaar) kun je de interieuritems bij IKEA shoppen, dus dat duurt nog even. Des te meer tijd voor voorpret …

“Met het Deense HAY verkent het woonwarenhuis de toekomst van Scandinavisch design. De samenwerking met Tom Dixon moet leiden tot een vernieuwende collectie meubels en woonoplossingen voor kleine leefruimtes.” – dit schrijft IKEA in hun persbericht. Tell me more!

HAY neemt ook de iconische IKEA-tas onderhanden

HAY en Tom Dixon hebben zich niet alleen op de interieuritems gestort. Ook de iconische FRAKTA tas – wie kent het blauw/geel gedrocht niet – heeft een nieuw jasje gekregen. Hij wordt groen/grijs/wit.

IKEA x HAY: wat komt er op jouw verlanglijstje?

Vanzelfsprekend neemt HAY niet de complete IKEA-collectie onderhanden en bestaat de IKEA x HAY-collectie uit slechts een paar – fantastische – items. Wat dan? Nou onder meer een stoel, een houten tafel, een bankje en een bureaulamp.

Nu is die arme Tom Dixon een beetje ondergesneeuwd in deze blog, maar mocht je benieuwd zijn wat hij precies gaat doen samen met IKEA? Dat lees je hier.

2 thoughts on “IKEA & HAY mét Tom Dixon

Comments are closed.