Nieuwe brillencollectie Spijkers & Spijkers voor Specsavers

The roaring twenties, een tijd waar ik wel eens een dagje van meegemaakt zou willen hebben. Toen vrouwen hun haren afknipten en de rokken steeds korter werden. De perspresentatie van de nieuw brillenlijn van Spijkers & Spijkers stond in het teken van deze roerige jaren ’20. In Amsterdam’s Tuschinksi kregen we de achter-de-schermen-film van de nieuwe Specsavers commercial – met in de hoofdrol Truus en Riet Spijkers – te zien.

De zusjes Spijkers ontwierpen een nieuwe lijn voor Specsavers

Zat ik het ene moment nog in de bioscoopzaal met een gigantische bak popcorn, het volgende moment stond ik brillen te passen onder het genot van een luxe hapje en een drankje. Een jazz-zangeres en pianist zorgden voor een gezellig deuntje en o.a. Amelia Earhart & Josephine Baker stonden klaar met de nieuwe Spijkers en Spijkers brillen. Ok, niet de échte natuurlijk. Deze muses werden voor even weer tot leven geroepen. De zusjes Truus en Riet zijn voor deze collectie geïnspireerd door powervrouwen zoals Josephine Baker, Amelia Earhart, Brigitte Bardot en Louise Brooks. Het resultaat: een prachtige en diverse collectie brillen. Gegarandeerd voor ieder wat wils. Mijn favoriet? Een ‘houten’ montuur. Ik ben verkocht!

Zoals jullie weten is Specsavers een topper op het gebied van betaalbaarheid. Een complete Spijkers en Spijkers bril kost – met standaard glazen – €169. Daar hoef je niet zo lang voor te sparen! En waar koop je nou een complete designerbril voor onder de €200,-? Ik maakte een aantal foto’s van mijn favorieten. De collectie beter bekijken? Alle brillen vind je op de site van Specsavers.

 

Follow on Bloglovin
Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Nieuwe brillencollectie Spijkers & Spijkers voor Specsavers

  1. Jaaaa! Ik vind de brillen van Spijkers en Spijkers echt fantastisch, die houten monturen zijn zo gaaf! En de prijs valt inderdaad onwijs mee, ik moet nog een reservebril, wellicht maar eens een Spijkers en Spijkers passen 🙂

Comments are closed.