De beste online acties & kortingscodes #1

In samenwerking met Actiepagina.nl

Yes. Daar zijn ze dan eindelijk. De online acties en kortingscodes waar jullie vast al op hebben zitten wachten sinds de lancering van de samenwerking met Actiepagina.nl. Heb jij je nieuwe herfstgarderobe al compleet? Nee? Goed nieuws! We verzamelden een stapel kortingscodes waarmee je met korting kunt shoppen bij hele fijne online adresjes. Wat dacht je van nieuwe schoenen via Sarenza en een mooie outfit shoppen bij Zalando? Voor allebei hebben we 10% korting voor je geregeld. Ik heb even een rondje online gewindowshopt! M’n favorieten? Dit imitatieleren jasje van Dorothy Perkins, deze regenlaarsjes met glitters die me heel erg aan mijn Vivienne Westwood laarsjes doen denken, een legergroene sjaal én een te gek tasje dat overal bij past. Scroll snel verder naar de kortingscodes want er is meer!

De beste online kortingscodes

Noemenswaardige online acties en aanbiedingen

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “De beste online acties & kortingscodes #1

  1. Ik vind het wel een beetje misleidend van Budgetproof/Actiepagina dat de kortingscode voor Sarenza van 10% korting alleen te gebruiken is bij een bestelling van meer dan € 65,00 en niet op sale artikelen. Dit staat niet zo in het artikel. Ik wilde de laarsjes bestellen welke in de foto collage staan voor € 30,96, maar op de sale prijs van € 34,30 wordt geen korting meer verleend. Ik heb via de link in het artikel geprobeerd te bestellen. Ik vind de laarsjes leuk en ga ze toch misschien bestellen, maar ik vind het jammer dat er onjuiste artikelen worden gebruikt om mee te adverteren.

    1. Hi Tamara, dankjewel voor je kritische berichtje! Ik was zelf in de veronderstelling dat er geen minimumbedrag aan de code verbonden was. Excuus voor de verwarring dus. Ik heb je net ook een mailtje gestuurd :). Heb in het artikel aangepast dat de code pas te gebruiken is vanaf €65,- op de nieuwe collectie.

Comments are closed.