Nieuw van Kruidvat eigen merk: Catch & Shine | elke 6 weken een verrassing

Kruidvat heeft iets nieuws. En het is leuk. Hoewel ik helaas niet bij de lancering van deze lieflijke toevoeging aan het eigen-merk-assortiment kon zijn, toch even een snel berichtje. Kruidvat Catch & Shine is hier. Een wisselende collectie die gewoon heel erg ‘fun’ is. Stuk voor stuk schattige cadeautjes. Van die producten waar je nooit voor naar de winkel gaat, maar die toch thuis uit je tas tovert omdat je ’t niet kon weerstaan.

Kruidvat Catch Shine - Soapy Cups

Kruidvat limited edition Soapy Cups & Cold Pressed Soaps | €1,99 per stuk

De Catch & Shine-lijn wisselt elke 6 weken, dus dat betekent dat je iedere 6 weken (minimaal) weer een goede reden hebt om even door de Kruidvat-winkel om de hoek te slenteren. Elke keer een verrassing. Dit keer vind je er súper schattige bruisballen in de vorm van mini-cupcakes (Soapy Cups) én mooie, luxe zeepjes met sheaboter (Cold Pressed Soaps) die me aan Lush en Sabon doen denken.

Cold pressed soap

De bruiscupcakes zijn er in 7 ‘smaken’: Sunny Delight, Lily Pink Sprinkle, Colour Pop Confetti, Follow the Rainbow, Ice Ice Baby, Aloha Hawaii en Lovey Dovey. Wat betreft de Cold Pressed Soaps kun je kiezen uit 5 geuren. Fresh Cut, Season Orange, Fruity Fruit, Citrus Blast en Lavender Lust.

De Soapy Cups schijnen de winkel uit te vliegen, maar in principe vind je deze producten tot week 50 bij Kruidvat. Tenzij alles uitverkocht is, want op = op.

Kruidvat Catch Shine - Soapy Cups

Kruidvat Catch & Shine geurtjes | €5,99 per stuk

En dan nog een leuk nieuwtje. Aan deze nieuwe Kruidvat Catch & Shine-lijn zijn ook nieuwe geurtjes toegevoegd. Voor hem én haar. Deze zijn niet limited edition trouwens. De geurtjes ruiken van bloemig tot poederig en fris en fruitig. Meer een beetje voor ‘de jongere meiden en jongens’ onder ons. Maar ook heerlijk om gewoon in je tas te gooien voor een opfrisser onderweg. Voor die prijs kun je ze allemaal wel proberen. Voor de dames zijn er:

  • Chilling on the beach
  • Selfie in the city
  • Sparkling at the club

O, en ben je nieuwsgierig naar wat er gaat komen? Hele lieve hand- en nagelcrèmes die overduidelijk geïnspireerd zijn op die van TonyMoly. Maar dan met een kleiner prijskaartje dus!

One thought on “Nieuw van Kruidvat eigen merk: Catch & Shine | elke 6 weken een verrassing

Comments are closed.