Nagellak remover potje Body Benefits (Action)

nagellak remover potje action body benefits

Voor de laatste wintersportbenodigdheden ging ik nog even snel langs Action. Verbazingwekkend hadden ze een aantal dingen niet die ik echt nodig had, en nog verbazingwekkender heb ik helemaal niet veel dingen gekocht die ik eigenlijk niet nodig had. Normaal verlaat ik de Action winkel altijd met tassen vol die ik eigenlijk gewoon niet nodig heb. Wel rekende ik dit keer potje nagellakremover van Body Benefits af omdat ik gewoon erg nieuwsgierig was. Tijd om even snel te reviewen dus. M’n nagellak was er binnen no-time af, heel fijn! Maar toch is dit niet dé ideale remover.

Pluspunten:
+ Zoete geur van de remover (yummy)
+ Geen aceton
+ Prijs (€1,39)

Minpunten:
– Je moet alsnog met je vingers langs de kussentjes boenen
– De inkeping is te groot voor mijn vingers
– Glitterlakjes en liquid sand lakjes gaan er niet af

nagellak remover potje Action

nagellak remover potje goedkoop

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Nagellak remover potje Body Benefits (Action)

  1. ben er toch benieuwd naar… het is echt goedkoop! maar ja het moet wel werken! ik ken dat dan ga je voor iets wat je nodig hebt en dat hebben ze niet en je komt terug met een tas vol wat je niet nodig hebt 🙂

  2. Misschien toch eens even aanschaffen, gezien ik bijna nooit glitter draag, maar meestal een egale kleur heb. Handig voor als ik onderweg ben.
    Ik verlaat de action ook altijd met minstens 1 of 2 artikelen hoor!

    x Angela
    Roseary

  3. Leuk, die ga ik ook eens proberen. Toch jammer dat hij niet bij alle lakjes goed werkt. Zoek juist een oplossing voor glitter en liquid sand…

Comments are closed.