Miss Sporty Wonder smooth lipsticks | €1,99

Er was een tijd – vóór mijn vriend, die het maar vies spul vindt – dat ik de deur echt niet uitging zonder een gekleurde lip. Ik ben dol op het effect van lipstick. Ziet er toch net wat gezelliger uit! ‘Vroeger’ koos ik standaard voor een felrood, -fuschia, -oranje of bordeauxvariant. Inmiddels heb ik een grote voorliefde voor semi-nude lipsticks met een oudroze ondertoon. Tegenwoordig laat ik ook steeds vaker de matte lipsticks in ‘het bakje’ liggen en ga ik voor een lipstick met een glansje. Kwam dát even goed uit dat ik de lipsticks uit de Wonder Woman-collectie van Miss Sporty toegestuurd kreeg.

Wat een leukerds, die Wonder smooth lippies! Sterren op de verpakking (love it) en een enorme keuze aan kleuren, voor maar €1,99. Oh, en ze schijnen nog te hydrateren ook. Precies wat je lippen nodig hebben tijdens de koudere dagen.

miss sporty wonder smooth hydraterende lipstick

“De lipstick heeft een romige textuur waardoor je lippen extra zacht aanvoelen. De gepigmenteerde kleuren hebben een long lasting shine, zodat jij je de hele avond een super woman voelt. De collectie bestaat uit twaalf wonderlijke kleuren, zo is er voor elk moment een geschikte lipstick.”

Wat vind ik ervan?

Ik ben enthousiast hoor! Er zit voor ieder wat wils bij. Van écht nude (bijna mijn huidskleur) tot een felle koraallip. Voor €1,99 zeg ik meenemen die hap. Niet alle kleuren zijn even gepigmenteerd, houd daar wel rekening mee. Soms moet je best een flink laagje aanbrengen voor een mooi resultaat. Na een hapje en een drankje is de lipstick wel grotendeels verdwenen, maar hey: zo’n bijstiftmomentje is toch geen probleem? Deze lipsticks zijn zeker budgetproof goedgekeurd, maar als ze nog iets aan die ‘goedkope lipstickgeur’ zouden kunnen doen, dan zou het helemaal een ideaal product zijn.

miss sporty wonder smooth hydraterende lipstick
miss sporty wonder smooth hydraterende lipstick

Mijn favorieten

De kleuren 201 Fantastic Blush en 101 Nude Power zijn mijn favoriet en gaan tegenwoordig steevast mee in mijn tas. Heb jij ook zo’n hele lipstickverzameling?

miss sporty wonder smooth hydraterende lipstick

Vlnr: #100 Barely Amazing, #101 Nude Power, #102 Super Rosé, #200 Incredible Pink, #201 Fantastic Blush, #203 Wonder Fuchsia, #600 Coral Power, #500 Heroic Copper, #401 Wonder Plum, #302 Powerfull Berry, #301 Cherry Cape, #300 Incredible Red.