‘Gezonde’ hippe taarten | proeven bij Bakerline

Als je me uitnodigt om taart te komen dat ben ik van de partij. Oké misschien niet bij slagroomtaart of kersenvlaai, haha. Maar wél als je me een semi-gezonde taart voor pindakaaslovers belooft. Want jongens, ik ben sinds kort dus compleet verslaafd aan de pindakaas met alleen pinda’s (die van Appie). Maar daar gaat het nu even niet over. Afgelopen week ben ik even langsgehopt op het lanceringsfeestje van het hippe ‘gezonde’ taartenmerk Bakerline om me in een half uurtje helemaal vol te proppen met taart. Missie geslaagd!

bakerline gezonde taart

Gezonde taart, echt?

Nou, bij deze taartjes is het schuldgevoel iéts minder na een flinke smulsessie. De 6 taartvariant zijn namelijk allemaal raw/vegan. “Zes prachtige taarten zonder kunstmatige toevoegingen, gemaakt van eerlijke producten. Niet alleen voor de vega’s onder ons maar voor iedereen die mens, dier en milieu een warm hart toedraagt.”

bakerline gezonde taart

“Alle taarten zijn bake-free, dus raw; zonder oven bereid. Hierdoor blijven de voedingsstoffen intact. Daarnaast worden geen dierlijke producten gebruikt. Dus géén eieren, melk, dierlijke E-nummers, honing en gelatine. Bakerline staat voor goede thingredients. Dat houdt in dat alles wordt gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals rauwe cacao en noten, vers fruit en natuurlijke zoetstoffen. Daarnaast worden er zoveel mogelijk fair-trade en biologische producten gebruikt.”

bakerline gezonde taart

En ik kan je verklappen! Die taartjes gaan er wel in … Oh my … Ik heb 3 varianten geproefd:

‘The Peanut Butter Lover’

“Gemaakt van pinda’s, chocolade en kersverse noten.” Hier wil ik élke dag wel een feestje mee vieren. Zó lekker. Ik ga serieus op zoek naar de horecagelegenheden waar dit taartje binnenkort op het menu staat. Dat smaakte écht naar meer.

‘The strawberry Manhattan’

“Gebaseerd op de allerbeste New York cheesecake, maar dan met verse aardbeien en rauwe noten in plaats van eieren, kaas en melk.” Verwacht geen cheesecakesmaak, maar als je die verwachting eenmaal over boord heb gezet, is dit een heel lekker fris taartje.

‘The good chocolate’

“Een chocoladetaart met een vleugje vanille.” Yes, deze is vrij machtig door de hoeveelheid chocolade. Maar van chocolade kun je nooit genoeg hebben, toch?

bakerline gezonde taart

Waar zijn de Bakerline-taartjes te koop?

Wil je deze ‘gezonde’ taartjes ook proeven? Ze zijn te bestellen op Bakerline.nl (dan koop je wel een complete taart en dat kan best prijzig uitpakken als je in je eentje een feestje op de bank houdt) óf binnenkort te vinden in de hippe eettentjes en café’s van Amsterdam.

2 thoughts on “‘Gezonde’ hippe taarten | proeven bij Bakerline

Comments are closed.