Met je fluffy batman-trui aan het kerstdiner: Primark kerstcollectie

De een telt een jaar lang af naar kerst, de ander heeft er niets mee. Ik behoor tot die laatste categorie. Natuurlijk vind ik het fijn om gezellig even met m’n familie bij elkaar te komen en houd ik van lichtjes, kaarsjes en kerstkransjes. Verder word ik er niet wild van. Een typische kerst-kerst outfit hoeft van mij dan ook niet. En laat dat nou net zijn wat Primark ook gedacht moet hebben? Mickey mouse oortjes, een fluffy batman-trui en gele ruitjes voor kerst. L-O-V-E IT! Je oma zal er misschien minder dol op zijn, maar deze kerstcollectie is fantastisch. Kom maar door met al die leuke items!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Met je fluffy batman-trui aan het kerstdiner: Primark kerstcollectie

  1. Ik ben echt verliefd op die twee setjes met rok en top: die met stippen en die met ruiten. En de blauwe jurk met zwart witte salmiak-ruiten. Want! Ik vind het alleen vaak lastig te vinden, je krijgt dan zo’n bericht over een nieuwe collectie en gaat helemaal excited naar de Primark, hebben ze ’t niet!

Comments are closed.