MAX make-up (Action) caviar nails (nieuwe kleuren)

Caviar nails zijn best wel een beetje 2013 hè ;)? De budget versie onder de caviar nails ligt al een tijdje (zie hier) in m’n kast en ik heb ze nooit uitgeprobeerd. Shame on me. Totdat ik één van de nieuwste kleurtjes cadeau kreeg van een vriendinnetje. Pretty nagellak! Dit is het resultaat, niet perfect, maar best leuk en snel gepiept! Niks voor mij 😉 die bolletjes irriteren me en de helft is er na één dag al afgevallen. Maar voor eventjes ziet het er mooi uit :D. Ik heb zo lang gewacht omdat ik dacht dat het een enorm gedoe zou zijn, maar niets is minder waar. Binnen een minuut heb je een leuk kleurtje mét balletjes op je nagel.


Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “MAX make-up (Action) caviar nails (nieuwe kleuren)

Comments are closed.