Cheque it out: Chequeplaza.nl

Zo leuk als mensen met je meedenken en je dingen sturen die je misschien wel leuk vindt…. Nog een voordeel van mensen vertellen dat ik blog. Ik heb daar soms een beetje moeite mee (ja ik weet het, heel suf!). Anyway, thanks to collega inmiddels ex-collega Stephanie (die binnenkort een blog opent over a lifeguard’s life) ontdekte ik Chequeplaza. Een veiling van waardecheque’s voor winkels die je alleen in real life in kunt inwisselen in de fysieke winkel. I like! Wat een leuk idee. Tegenwoordig ben ik ook één van de velen die bijna alleen nog maar online shopt … maar dan mis je wel de leuke winkeltjes en het vriendelijke personeel.

“Chequeplaza is een online veilingplatform waar je kunt bieden op waardecheques bij de leukste, origineelste, voordeligste en vriendelijkste winkeliers van diverse binnensteden in Nederland. Waardecheques die ingewisseld kunnen worden aan de kassa bij de deelnemende winkeliers. Kortom: online oriënteren en vervolgens offline profiteren.”

Als je geluk hebt en het bied-kunstje goed onder de knie hebt kun je dus voor een prikkie een leuke cheque shoppen. Budgetproof waardig dus! Je kunt op Chequeplaza niet alleen bieden op fashion maar je kunt ook bieden op cheque’s voor winkels die in de home & garden of health & beauty categorie vallen. Het is natuurlijk wel handig als de winkel voor je op wilt bieden ook bij jou in de buurt zit. Sorteer de veilingen daarom op regio. In mijn regio (Noord-Holland) is er nog niet zoveel te vinden maar ik ben heel benieuwd hoe dit concept zich verder gaat ontwikkelen! Vind jij dit ook zo’n leuk idee?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips: