Gelnagellak: ’t geheim van 2 weken perfect gelakte nagels


De essence at home gelnagellak-manicure na 2 weken.

Ik ging laatst weer eens aan de slag met de m’n ‘Gelnails at Home‘-set van essence. Ik was al eerder in de weer geweest met de gelnagellak set van essence, maar pak de set eigenlijk niet zo snel omdat ik toch wel een half uurtje bezig ben met het aanbrengen van alle laagjes. Toch had ik een keertje weer tijd ’s avonds en wel zin in me-time in de vorm van een nagelsalon at home ;). Ik was inderdaad iets langer dan een half uur bezig met alle stappen (zie hieronder). Ben je benieuwd naar wat ik deed om m’n nagels zo lang mooi te houden? Lees dan verder!

Doorloop sowieso alle benodigde stappen:

 • Oude nagellak verwijderen
 • Je nagels vetvrij maken met cleanser
 • Lakken met primer
 • De eerste basecoat gellak aanbrengen
 • Drogen
 • Schoonmaken met de cleanser
 • Gekleurde nagellak aanbrengen
 • Drogen
 • Gel-topcoat aanbrengen
 • Drogen
 • Schoonmaken met cleanser

De gelnagellak bleef dit keer echt 2 weken (!) perfect zitten! Wie wil dat nou niet? Twee weken niet om hoeven te kijken naar je nagels, 2 weken niet elke keer voordat je naar werk of school gaat snel nog even een likje nagellak aanbrengen terwijl je eigenlijk geen tijd hebt…. Ik wil dat! Ok, misschien ben je binnen twee weken wel uitgekeken op de kleur op je nagels, maar dat is een ander probleem ;). Na 2 weken begon je wel echt chips te zien en liet op m’n rechter wijsvinger de lak los dus haalde ik de nagellak er af… maar wat een goede score die 2 weken ;).

Wat is mijn geheim van 2 weken perfecte nagels?

 • Maak je nagels goed vetvrij met de cleanser! Daarna dus niets meer proberen aan te raken en niet met je vingers aan je nagels zitten.
 • Droog je nagels 2x zo lang als aanbevolen!
Ps. het blauwe lakje is van Miss Sporty

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Gelnagellak: ’t geheim van 2 weken perfect gelakte nagels

 1. Hé Marloes!
  Ik wil wel een keer proefkonijn zijn hoor!
  Groetjes,
  Sylvia

Comments are closed.