Je interieur restylen hoeft niet duur te zijn

Zit jij in de knoop met je interieur? Ben je toe aan wat nieuws en weet je niet hoe? In deze gastblog geven we advies over hoe jij een nieuw interieur scoort voor een prikkie! Je interieur restylen hoeft niet duur te zijn, creativiteit is de sleutel tot succes.

Gastblog.

Gouden tip: creativiteit

Laat je hersenen kraken, laat je creatieve vermogen de vrije loop en pluis je rommelzolder uit. Ga op zoek naar dingen die je kunt hergebruiken op een nieuwe manier. Geef de ‘oude rommel’ bijvoorbeeld een likje verf en tover ze om tot het nieuwe spektakelstuk van jouw interieur! Instagram en Pinterest staan bomvol voorbeelden, dus laat er maar eens een zoekopdracht op los.

Hoe ons huis was voordat wij het kochten.

Grote meubels voor niets

Kasten en banken zijn onderdelen van je interieur die vaak een groot deel van je budget innemen. Iedereen kent het gevoel: je hebt veel geld uitgegeven aan een kast of bank en wanneer je toe bent aan een nieuwe, staan ze gigantisch in de weg. Daarom worden grote interieurstukken vaak door mensen voor weinig of zelfs helemaal niets aangeboden. Dit is jouw kans om toe te slaan!

Hoewel tweedehands in de mindset van sommigen als oud en versleten wordt ervaren, hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Bezoek rommelmarkten, speur marktplaats.nl af en ga naar de kringloop. Er is altijd wel wat in uitstekende staat te koop dat helemaal thuis past in jouw nieuwe interieur.

Geef je muren een nieuwe kleur

Waar iets kleins groots in kan zijn: een paar potten verf. Een nieuwe kleur op jouw muur zorgt voor een compleet andere feeling en look van jouw interieur. Doop je vrije dag om tot verfdag en pimp je muren naar jouw eigen style. Even laten drogen en je hebt voor je gevoel een compleet ander huis!

Raamdecoratie doet meer dan je denkt

Raamdecoratie is misschien wel het meest onderschatte onderdeel van je interieur. Raambekleding geeft een ontzettende boost aan je interieur en hoeft niet duur te zijn als je de juiste goedkope gordijnen kiest. Ga bijvoorbeeld voor een rolgordijn, relatief goedkoop maar enorm sfeervol. Wil je het uiterste uit jouw rolgordijnen halen? Ga dan voor rolgordijnen op maat, zo zorg je dat de lichtinval geminimaliseerd wordt en het gordijn precies in jouw kozijn past!