Sporten met make-up: Etos Fit Girl Collectie

Je wilt er goed uitzien tijdens het sporten, maar reguliere make-up voelt niet goed aan. Al dat gezweet op een opgemaakte huid heeft verstopte poriën en uitgelopen make-up als resultaat. No more. Hallo Etos Fit Girl Collection! 

Is dit een teken dat ik nu écht een sportschool moet gaan zoeken in Amersfoort? Deze collectie is long-lasting en belooft zelfs de zwaarste work-out te overleven! Én natuurlijk lekker budgetproof (de lipbalm kost €2,99, de eyeliner €3,99 en de rest €4,99). Draag jij make-up naar de sportschool of tijdens een work-out?

De collectie bestaat uit:

 • Etos Fit Girl Cooling Fixing Spray
  Spray de Etos Fit Girl Cooling Fixing Spray over je make up voor optimale fixatie. Geeft ook een verkoelend en verfrissend effect.
 • Etos Fit Girl Hydrating Lip Balm
  Etos Fit Girl Hydrating Lip Balm is een roze getinte lippenbalsem die de lippen verzorgt en hydrateert. De lip balm met SPF 15 beschermt de lippen tijdens outdoor activiteiten tegen UV-straling.
 • Etos Fit Girl Sweat Proof BB Cream (in light/medium of medium/dark)
  Etos Fit Girl Sweat Proof BB Cream Light Medium is een verzorgende en hydraterende formule die de zichtbaarheid van fijne lijntjes en imperfecties vermindert. De BB cream heeft een medium dekking en semi-matte afwerking, speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten.
 • Etos Fit Girl Sweat Proof Volume Mascara Waterproof
  Etos Fit Girl Sweat Proof Volume Mascara Waterproof is special ontwikkeld voor sportieve activiteiten. De mascara geeft lengte, volume en ultieme separatie van de wimpers.
 • Etos Fit Girl Sweat Proof Primer
  Etos Fit Girl Sweat Proof Primer is de perfecte basis voor je make-up tijdens sportieve activiteiten. De primer bevat een zweetbestendige actieve stof en vermindert fijne lijntjes en poriën. De primer die alleen of onder de foundation wordt gedragen zorgt voor een gladde en matte afwerking en is work-out proof.
 • Etos Fit Girl Sweat Proof Eyeliner Pen
  Etos Fit Girl Sweat Proof Eyeliner Pen is speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten. De eyeliner is geeft perfecte dekking, is waterproof en blijft lang zitten.