Hiephiep 4 jaar ‘Proost je mee?’ | WIN Freixenet-bubbels

♪ Er is er één jarig, hoera, hoera! En dat is Budgetproof.nl …. ♪ Van mijn gezang gaan je oren bloeden, dus you’re welcome dat deze blog niet vergezeld is van een audio-opname.

Wouw, méér dan 10 jaar online stukjes tikken

Inmiddels blog ik al méér dan 10 jaar, waarvan 4 jaar (onder meer) op dit domein. Mijn blog heeft me de afgelopen jaren heel wat bijzondere dingen gebracht, zoals je kunt lezen in dit artikel ‘14 redenen om NU te beginnen met bloggen‘ waar ik voor geïnterviewd werd.

Freixenet moderne cava

Foto van rocknrollbride.com

Win een fles cava van Freixenet en proost mee

Ennnnn bij een verjaardagspartijtje horen bubbels. Omdat online proosten zo lastig gaat, mag ik 3 super hippe flessen cava van het Spaanse wijnhuis Freixenet weggeven aan mijn volgers. Heb je ook zin om mee te proosten of heb je binnenkort iets te vieren? Laat het me weten in de comments, of op de Facebookpagina van Budgetproof. De 3 winnaars krijgen volgende week bericht. Ook voor de non-alcoholdrinkers (like myself) heeft Freixenet een goede fles, dus geef even aan of je liever met of zonder alcohol hebt.

One thought on “Hiephiep 4 jaar ‘Proost je mee?’ | WIN Freixenet-bubbels

  1. Van harte gefeliciteerd met je blogjaardag en nog vele jaren! Ik sla de winactie over (omdat ik het meeste niet lust. 😉 )
    Succes allemaal!

Comments are closed.