Opgenomen in het ziekenhuis | FOX-serietips

Afgelopen week werd ik opgenomen in het ziekenhuis. De diagnose? Seriefreak. Ik bracht een bezoekje aan het ‘FOXpital’ waar 3 nieuwe series/seizoenen gepresenteerd werden: The Band, het nieuwe seizoen van The Walking Dead (seizoen 7) én Legion.

fox series

The FOXpital

Wat een leuke middag! Wat een beleving! Er gebeurden spooky dingen in dat ziekenhuis. De zusters leken wel dronken (of was er iets anders met ze aan de hand?), in de kelder werden we aangevallen door 2 supersmerige zombies en onze pillendoosjes en medicijnenshots stonden al voor ons klaar om ons ‘beter te maken’.

(Ex)seriejunkie

Vanbinnen ben ik een rasechte seriefreak. Vroeger volgende ik tál van series. Buffy the Vampire Slayer, Gilmore Girls, Heroes, Sex and the City, True Blood: mijn DVD-boxenverzameling verraad mijn liefde voor series. Maar then life happened. Of life? Eigenlijk begon ik met freelancen. Eerst naast een fulltime baan, later ruilde ik m’n baan in loondienst stukje bij beetje in voor het freelancerleven. De tol? Tijd! Dus kon ik die series wel vergeten. Voor het eerste seizoen van Narcos maakte ik een uitzondering en ook Nashville wist ik nog weleens in de late uurtjes te kijken. Maar verder is er weinig over van mijn serieverslaving. Je snapt dat een middagje in de wereld van FOX verdwijnen heerlijk is voor een (ex)seriejunkie.

Kijktips: 3 nieuwe series bij FOX

Tijdens deze middag werden er 3 series gepresenteerd. Zo gaat het 7e seizoen van The Walking Dead op FOX getoond worden, zoekt Jim Bakkum samen met een aantal showbizzcollega’s naar een nieuwe boyband en wordt de Marvel-fan (zoals ik) enorm blij van Legion.

fox series - the band
Jim in het decor van The Band

The Band

Jim Bakkum (presentatie), Nielson (onderdeel van de jury) en een aantal Vlaamse collega’s gaan in deze talentenjacht op zoek naar de ultieme, Nederlandstalige boyband. Ik heb al een voorproefje gekregen en het ziet er gelikt uit hoor! Wil je Jim Bakkum een stukje ‘Onderweg’ van Abel horen zingen? Vergeet dan niet om het bovenstaande filmpje te kijken!

Wanneer te zien? Vanaf 17 februari iedere vrijdag om 20:30 uur

The Walking Dead

Vanaf maandag 13 februari neemt ‘The Walking Dead’ de kijker weer mee in de overlevingsstrijd van de groep overlevenden in Alexandria. In deze tweede helft van seizoen zeven, bereidt de groep zich voor om in opstand te komen tegen Negan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit een volledige aflevering van The Walking Dead heb gezien, maar inmiddels ben ik weer volledig bijgepraat. Oh, en mocht je een zombie tegenkomen? Een bijl in het hoofd schijnt het beste te werken. Weer wat geleerd ;).

fox series - The Walking Dead & Legion
Lekker maden smikkelen met The Walking Dead-zombies

Wanneer te zien? Vanaf 13 februari iedere maandag om 22:00 uur

Legion

Jaaaaaaa. Marvel. Een hele serie gebaseerd op een X-Men character. Mutants. Special powers. Jahaaa! Kom maar door! En ik heb de eerste aflevering lekker al gezien. Onder het genot van een lekker laboratoriumdrankje van Dr. Rotterdam én een flinke dosis wit-rode pillen. Wat een fijne 40 minuten.

“‘Legion’, de langverwachte nieuwe dramareeks van Noah Hawley, gaat in Nederland op donderdag 9 februari om 22.00 van start op FOX. ‘Legion’ is het nieuwe geesteskind van Noah Hawley en John Cameron, twee van de executive producers van de Emmy en Golden Globe winnende reeks Fargo. De reeks is een co-productie van FX Productions en Marvel Television.”

Dit vond ik zo tof dat er een aparte blog over komt. Stay tuned!

Wanneer te zien? Vanaf 9 februari elke donderdag om 22:00 uur

3 thoughts on “Opgenomen in het ziekenhuis | FOX-serietips

  1. Veel sterkte ik hoop dat je snel van deze vervelende verslavende ziekte af komt! The walking dead is zo een gave serie

  2. Haha zo herkenbaar, tijd… Heb het ook niet meer! Heb in het begin heel trouw the Walking Dead gekeken. Nu inderdaad Netflix zodat je zelf kunt kiezen wanneer maar ook daar kom ik zelden aan toe. Het zag er trouwens wel heel tof uit! Liefs, Josine

Comments are closed.