Grootste AliExpress-sale ooit: Ali bestaat 8 jaar!

Als budgetfan hoef ik je vast niet meer te vertellen wat AliExpress is en heb je al lang heel China leeggekocht. Het grote e-commerceplatform bestaat deze week 8 jaar en dat vieren ze met de grootste kortingsactie ooit. Van 28 tot en met 30 maart 2018 profiteer je als ALiExpress-lid én websitebezoeker van leuke acties en lekkere kortingen.

ali express korting

AliExpress kortingen: de leukste verjaardagstraktatie die er is

Zo ontvang je exclusieve rewards en profiteer je van kortingscoupons ter waarde van in totaal meer dan 200 miljoen dollar. Daarbij geldt dat hoe actiever je als AliExpress-lid bent, hoe meer korting je krijgt. Ook zijn er voor alle websitebezoekers kortingen tot 50% (afhankelijk van het product).

Hoe viert Ali zijn verjaardag online? Bijvoorbeeld met de Flip & Win-game. Hierbij maak je – als je meer dan 100 US dollar uitgeeft – kans op een luxe reis naar Hainan in China. Gisteren kon je trouwens alvast zien wat de kortingen zijn en producten in je winkelmand klikken (slim), wat de echte Ali-fans vast al wel is opgevallen.

Wanneer kun je nog goedkoper shoppen? 

Goed om te weten: de actie is vandaag (28 maart 2018) begonnen om 00:09:00 (Midden-Europese tijd) en eindigt op 31 maart 2018 om 08:59:59 (Midden-Europese tijd).