Gratis boodschappen doen

Gratis boodschappen doen: meer budgetproof kan het niet lijkt me. Tot en met 30 juli kun je nog meedoen aan de Scoupy Cashback Parade! Ik ben fan. Je kunt nieuwe producten uitproberen voor weinig (of geen) geld, of gewoon je oude vertrouwde boodschappen doen en het geld terug krijgen. Het werkt heel makkelijk: kopen, foto maken en uploaden: klaar. Let wel op! Je kunt alleen geld terugvragen voor de producten die meedoen aan de actie.

Hoe doe ik gratis boodschappen?

  1. Je koopt een van de actieproducten die momenteel meedoen aan de Scoupy Cashback Parade (vergeet de bon niet mee te nemen)
  2. Maak een foto van de aankoopbon
  3. Upload je bon in de Scoupy-app of via de website
  4. Vul je gegevens in
  5. Je krijgt binnen 48 uur je aankoopbedrag terug (afhankelijk van de actie en het product kan dit 100% zijn, maar ook 50% of een specifiek bedrag).

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Gratis boodschappen doen

  1. Oeh, dit klinkt wel heel erg handig! Ik – en ook mijn moeder en oma – vinden het altijd erg leuk om gratis producten te proberen. Online gaan we altijd op zoek naar gratis te proberen producten, haha! Ik wist helemaal niet dat dat kon met deze app, ik ga hem snel even downloaden. Groetjes, Nicole

Comments are closed.