Goed beschermd de piste op | Etos zonbescherming skilijn

Ik ben stapelgek op skiën. Die adrenaline. De bergen. Sneeuw. En als ik dan getrakteerd word op Kaiserwetter – strakblauwe hemel met een zonnetje – kan mijn geluk niet op. Maar die zon is op wintersport echt verraderlijk. Wist je dat de stralen van de zon in de bergen 30% sterker zijn dan op zeeniveau? En op besneeuwde oppervlakken wordt ook nog 80% van de straling weerkaatst. Dat is waarom Etos de skilijn speciaal voor wintersport vernieuwd heeft: en ik ben enthousiast! Nooit meer per ongeluk verbranden en auf wiedersehen droge lippen …

Op lawinecursus afgelopen april op de Stubaier Gletsjer.

Natuurlijk ken je Piz Buin (hét wintersportmerk wat betreft zinbescherming) vast, maar die extra bronzingfactor mag wat mij betreft best thuisblijven. In februari gaat deze Etos skilijn met mij mee op vakantie! Toen ik (2011, 2012, 2013) nog als skilerares werkte, was ik niet altijd even verantwoord voor mijn huid bezig, zoals je op onderstaande foto kunt zien. Ai, ai, ai.

Goedkoop wintersportbenodigdheden kopen

Etos heeft nu best uitgepakt wat betreft de skilijn: verschillende factoren, iets speciaal voor de lippen (nieuw) én natuurlijk worden de kids niet vergeten (nieuw). O, en zoals we van Etos gewend zijn, zijn de producten praktisch en betaalbaar. Dit zit er in de skicollectie:

Ski kids cream SPF 50+ | €4,99 (30 ml)

Beschermende crème zonder parfum speciaal voor de gevoelige kinderhuid tegen extreme weersomstandigheden en de zeer sterke UVA- en UVB- straling op grote hoogte. De handige tube maakt smeren extra makkelijk. Verrijkt met vitamine E, hydrateert en beschermt de kinderhuid tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Ski combi stick SPF 30 | €3,95 (20 ml)
Ski combi stick SPF 50 | €4,35 (20 ml)

Deze tube met handig ingebouwde lipbalm, bevat crème die je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling beschermt. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en helpt huidveroudering tegen te gaan. Verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50.

Lenteskien Valmorel La Plagne

Ski face cream SPF 30 en SPF 50 | €4,99 (30 ml)

Deze gezichtscrème beschermt je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling. De crème is verrijkt met vitamine E, hydrateert en helpt huidveroudering tegen te gaan. Verkrijgbaar in SPF 30 of SPF 50.

Ski lip therapy | €1,89 (15 ml)

Herstellende en verzachtende lipbalm verrijkt met kokosolie. De lip therapy herstelt gebarsten lippen die aangetast zijn door kou en wind.

Binnenkort op wintersport? Zorg dat je beschermd de piste opgaat, zonder dat het te veel van je vakantiepotje snoept! Zo heb je meer euro’s over in je vakantieportemonnee: bijvoorbeeld om een rondje te geven tijdens de après-ski.