5 originele redenen voor ’n feestje |’t leven is een feest, maar je moet zelf de uitnodigingen versturen

Ja, ja. Eigenijk is het ‘Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen‘ maar omdat ik dit feestelijke artikel samen met Kaartenhuis schrijf, vond ik ‘Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de uitnodigingen versturen’ deze veel leuker. En ook om het levensmotto van mijn oud-collega Maaike moet ik nog altijd lachen: ‘Het kan niet elke dag géén feest zijn’.

In december heb je waarschijnlijk behoorlijk wat feestjes afgelopen, maar in januari is het dan ineens een saaie boel. Ho, stop! Er zijn genoeg redenen om een feestje te geven. Ik kan er wel 100 bedenken, maar hier komen 5 van mijn favoriete ideeën voor spontane feestjes inclusief de beste budgetuitnodigingen van prijsvechter Kaartenhuis.

Deel je vakantie-napret

Ben je net teruggekomen van een fantastische vakantie? Grote kans dat je vet veel avonturen hebt die je met je vrienden wilt delen, vakantiefoto’s die geshowt moeten worden en lokale gerechten die je wilt proberen na te maken. Stuur een leuke uitnodiging om een paar gezelligerds uit te nodigen om mee te delen in je vakantie-napret.

Modieus feestje tijdens Fashion Week

Altijd al eens willen doen! Een feestje geven in de Fashion Week-periode. Modewalhalla’s Amsterdam, Parijs, New York en Milaan staan 2x per jaar op zijn kop; verspreid over januari, februari en maart en juli, augustus en september. Nodig je hipste vrienden uit om zich in hun beste outfit te hijsen en livestream modeshows, deel je modefavorieten en hit the town in indrukwekkende outfits.

Break-up party

Tijdens de feestdagen en in de zomervakantie. Dat is wanneer de meeste relaties uitgaan. Zou het komen omdat we dan meer tijd met elkaar doorbrengen? Of omdat je dan stilstaat bij hoe je je écht voelt? Hoe dan ook. Als je beste vriend(in) gedumpt is, is dat natuurlijk super verdrietig. Maar niets is beter in deze ellendige tijd dan een feestje om de leuke dingen in ’t leven te vieren!

Show die metamorfose

Wie zegt dat je alleen bij een verhuizing een housewarming mag geven? Heb je je woonkamer in een nieuw jasje gestoken? De tuin onder handen genomen? Tijd voor een party om je beste vrienden het resultaat te laten zien en natuurlijk om de kamer of tuin feestelijk in te wijden. En het voorjaar komt er bijna aan, dus die eerste warmere zonnestralen zijn al reden genoeg voor een feestje. Niet?

 

Vier je werksuccessen

Nieuwe functie? Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor je droombaan? Project afgerond? Opslag? Of juist die ellendige baan opgezegd om voor jezelf te beginnen of de wereld over te reizen? Yessss. Vier die successen! Zelfs ontslag vraagt soms om een feestje. ‘Wanneer er een deur sluit, gaat er ergens anders een raam open.’ Soms kun je dan pas inzien dat dit eigenlijk een heel mooi iets is wat je overkomen is.

 

Goedkope kaartjes bestellen bij Kaartenhuis

Champagne in de aanbieding? Feestje! Sushi-pakketten met korting? Party! Sneeuwt het? Partijtje! En natuurlijk heeft Kaartenhuis ook voor gelegenheden zoals een babyshower, kinderfeestje of jubileum de leukste kaarten! Hoe leuk zijn die kaarten die je zelf kunt maken? Al vanaf €0,35! Supergoedkoop in vergelijking met andere aanbieders (zowel online als in de winkel). Je betaalt voor een ansichtkaart €0,45 per stuk bij afname van 10 stuks, neem je 25 kaartjes dan kost het €0,39 en bij 40 kaartjes nog maar €0,35 per stuk. Ook handig is dat de kaarten als pakketje naar je worden gestuurd, zo kun je ze zelf uitdelen aan je gasten en dus flink op postzegels besparen.