Geshopt: Isabel Marant (Bobby & Bekket) look-a-like

Dit is een oude blog. De foto’s doen het helaas niet meer, het winkeltje Charmm bestaat inmiddels niet meer en ik heb de schoenen verkocht. Daar ben je mooi klaar mee hè? Maar ik heb nog wel een tip als je nu Isabel Marant knock-offs zoekt. Deze witte look-a-like Bobby’s kocht ik een aantal jaar geleden.TIP:
Ben je op zoek naar de beroemde Bekett (of is het Bekket?) sneaker? Skechers heeft een supergoed lijkende look-a-like gemaakt (zoek op Skechers ‘Raise your glass’) en ook via Ali Express vind je nog altijd Isabel Marant Bekket knock-offs als je zoekt op ‘wedge sneaker’.

Isabel Marant look a like - Ali Express
Beeld: AliXpress

Isabel Marant look a like - Skechers

 ____________

Originele – oude – blog

Schrijf ik pas geleden een artikeltje over de witte Isabel Marant (Bobby) wedge sneakers als fabulous find van juni … kom ik dezelfde dag deze beauties tegen tijdens een snelle shopping spree in Haarlem. Hoe cute zijn deze? Ik had bijna de Topshop variant van het fabulous find artikel naar huis geklikt maar deze die ik nu heb gekocht vind ik véél mooier zo met beige en wit.

Mijn Isabel Marant Bobby look-a-likes van €29,95

Lekkere zomerse schoentjes die heerlijk zitten. En weet je? Ze kostten lekker maar €29,95. Wat een koopje! Ik kocht ze bij Charmm (een nieuw winkeltje) in Haarlem. Je kunt Charmm vinden in de Anegang (zijstraat van de Grote Houtstraat).

 

Wat vind jij van deze look-a-likes?

12 thoughts on “Geshopt: Isabel Marant (Bobby & Bekket) look-a-like

  1. Deze vindt ik leuker dan de topshop variant uit je vorige artikel, en wat een super heerliijke prijs

Comments are closed.