Favoriete bloggers juni 2013

Als ik andere blogs lees dan heb ik een aantal favoriete soorten posts die ik graag lees, namelijk: outfit posts, shoplogs en favorieten. Oeps, drie dingen die ik niet vaak deel op Budgetproof.nl. Vandaag deel ik daarom mijn favoriete bloggers met jullie. Als ik tijd heb (dat is zeldzaam tegenwoordig) bezoek ik graag urenlang verschillende blogs. Ik vind het ook heerlijk om nieuwe inspirerende of vermakelijke blogs te ontdekken.

1. Gala Darling
Een blog waar ik me nooit op zal vervelen. Fantastisch fashion-wise en inspiratie-wise. Gala schrijft over haar dagelijkse leven maar ook over haar meerdere ‘radical self love projecten’. Heel inspirerend en een super fijne blog. Heel divers en altijd vernieuwd met prachtige foto’s en plaatjes!

2. The Blonde Salad
Ik ben gewoon gek op Chiara. Ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk maar doordat ik haar blog al sinds het begin volg heb je het idee dat je haar kent. Ontzettend leuke eigen stijl en nooit hetzelfde. Chiara reist de hele wereld over en doet de gaafste dingen dankzij haar blog. Ze is lekker quircky en daar moet ik vaak om lachen. De foto’s vind ik altijd even prachtig en heerlijk dat je nooit kunt voorspellen wat haar stijl nou precies is (in a good way).

3. NEnz
Nancy haar blog is BLIJ en laat ik daar nou net van houden! Voor een dosis positieve energie, leuke hebbedingetjes, tips voor leuke cadeautjes of bijvoorbeeld eettentjes … of gewoon een lach op je gezicht moet je hier zijn. Ik kom al jaren op haar blog en sinds dat ik haar blog ontdekt heb ben ik fan! Het voelt gewoon heel erg ‘mij’.

Heb jij nog tips? Blogs die ik echt niet mag missen?

15 thoughts on “Favoriete bloggers juni 2013

  1. Amazing blog! Heeft u nog tips voor aspirant-schrijvers ? Ik ben van plan om mijn eigen website binnenkort van start gaan , maar ik ben een beetje verloren op alles. Zou u voorstellen te beginnen met een gratis platform zoals WordPress of ga voor een betaalde optie ? Er zijn zoveel keuzes die er zijn dat ik volledig overweldigd .. Iemand een idee? Bless you ! groeten uit dubai cheap escort

Comments are closed.