Genoeg maakt gelukkig! Wat is genoeg voor jou?

Ik ben door Simyo gevraagd om mee te doen aan de ‘Genoeg maakt gelukkig’-campagne. Iets wat me natuurlijk op het lijf geschreven is! Ik heb een week lang bijgehouden waaraan ik genoeg heb, maar bovenal ook wat mij gelukkig maakt. Ik verklap alvast een beetje dat dit vaak dingen zijn die ‘onbetaalbaar’ zijn. Surprise surprise: ik heb er een filmpje van gemaakt. Nu ik een nieuwe camera heb ga ik proberen om jullie vaker te verrassen met video’s. Ik vind het best wel een beetje spannend! Kijk je mee naar mijn uitgaven, mijn geluksmomentjes en bespaarkeuzes?

Doe je mee met de Budget Challenge?

Mijn complete leven kost per week ongeveer €315. Inclusief vaste lasten zoals m’n huur en verzekeringen, leuke dingen doen en cadeautjes voor mezelf en anderen. Ga jij de challenge met me aan? Kun jij het beter?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Genoeg maakt gelukkig! Wat is genoeg voor jou?

  1. Je filmpje is onwijs leuk geworden zeg! Ik snap dat daar veel tijd in heeft gezeten, maar echt super gedaan! Ik werd er helemaal vrolijk van haha! En nee, ik ga de challenge niet met je aan, die verlies ik namelijk op voorhand. Erg hè?

Comments are closed.