Goedkope foute kersttruien van Zeeman

Je shopt de Zeeman kersttruien voor dames hier – van maat 36 t/m 48.Zeemans kersttruien-game is ón! De eerste goedkope foute kersttrui van 2019 is alweer online in de Zeeman webshop gespot: een klassieke rode trui met notenkraker-figuur, sneeuw en natuurlijk een feestelijk lurex-detail. Want tja, kerst is niet compleet zonder een beetje glitter. Dat begrijpt Zeeman ook.

Twee jaar geleden kocht ik nog voor de hele familie de heren-kersttrui van Zeeman – die niet iedereen paste helaas. Nieuw jaar, nieuwe kansen (en goedkope) kersttruien. Zowel voor dames als voor heren.

Je shopt de Zeeman kersttruien voor dames hier – van maat 36 t/m 48.

Een gebreide kersttrui met lange mouwen. Deze dames trui heeft een rib afwerking aan zowel de hals, onderaan de mouwen en aan de onderkant. Een echte must have voor je garderobe. Leuk voor tijdens de feestdagen of op kerstavond. Gemaakt van 100% acryl.

Eigenlijk zijn de kersttruien van Zeeman ieder jaar stuk voor stuk leuk, en lekker goedkoop. En houd je niet van dat gebreide acryl? Neem dan niet niet voor een gebreid exemplaar, maar kies een kersttrui in een ander materiaal. Zeeman maakt jaar na jaar kersttruien van anti-pilling polarfleece: lekker warm en supercomfortabel.

Zit jouw kersttrui hier nog niet tussen? Bekijk ook de: