Een nieuwe iPhone kost echt geen € 1.000

Inmiddels heeft Apple ook de harten gestolen van veel budgetfans. iPhone telefoons gaan namelijk lang mee en blijven relatief waardevast. Veel budgetliefhebbers moeten dan ook toegeven dat het maar wat fijn is dat iPhone, iMac en Apple tv zo lekker samenwerken.

Wil je graag een nieuwe iPhone kopen? Dan hoef je echt geen € 1.000 af te rekenen. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van de goedkope iPhones en waar je op moet letten als je een nieuwe telefoon wilt kopen. Is je oude iPhone al toe aan vervanging?

Een nieuwe iPhone voor minder dan € 1.000

Ook in 2019 heeft Apple gedacht aan mensen met een ‘kleine’ portemonnee. De iPhone 11 is namelijk een krachtige premium telefoon uitgerust met de nieuwste technieken. En je betaalt niet eens de hoofdprijs voor al die technische snufjes. De nieuwe iPhone is los te koop voor € 809. Ook al blijft dat veel geld, het is veel minder dan je kwijt bent voor de iPhone 11 Pro. Gelukkig krijg je voor die flinke investering wel één van de beste smartphones in de wereld.

De iPhone 11 is een premium smartphone met een schitterend 6,1 inch beeldscherm. Ondanks dit grote beeldscherm is deze telefoon compacter dan bijvoorbeeld de iPhone 8 Plus. Apps draaien soepel en lekker snel dankzij de nieuwe A13 processor met extra veel geheugen. Standaard krijg je 64 GB aan opslagruimte en dat is ruim. Als je de opslagruimte vol wilt maken, dan moet je werkelijk ontelbaar veel foto’s schieten.

Foto’s die je met deze telefoon maakt zien er echt schitterend uit. Aan de voorkant vind je een krachtige camera waarmee je de mooiste bokeh-selfies kunt maken. De flinke cameraheuvel aan de achterkant heeft ruimte voor twee uitmuntende camera’s. Je maakt de mooiste foto’s met de primaire 12 megapixel camera en de tweede breedhoek camera geeft een extra weidse blik op de wereld. 

Tips om nog meer geld te besparen op je nieuwe iPhone

Hoe kun je nog meer geld besparen als je een nieuwe Apple iPhone wilt kopen? Ten eerste bespaar je vaak veel geld als je even de moeite neemt om te vergelijken. iPhones zijn populaire telefoons en je kunt ze bijna overal kopen. Als gevolg daarvan zijn er ook veel partijen die stunten met prijzen. Via een webwinkel kun je de iPhone vaak veel goedkoper kopen. Regelmatig bespaar je ook nog eens een paar tientjes als je een minder populaire kleur kiest.

Is je abonnement bijna afgelopen? Neem dat mee in de aankoop van je nieuwe telefoon. Als je een nieuw abonnement afsluit bij je telefoon krijg je namelijk al snel meer korting. Vlak na de lancering van de iPhone 11 kun je de telefoon al met € 100 euro voordeel kopen. Als tegenprestatie moet je dan wel een tweejarig mobiele telefoonabonnement afsluiten.

Meer besparen wanneer je de iPhone XR koopt

Je kunt zelfs nog meer geld besparen als je de iPhone XR koopt. Dit is de goedkoopste iPhone uit 2018 en nog altijd een zeer aantrekkelijke telefoon. De iPhone XR heeft hetzelfde ontwerp als de iPhone 11. Alleen de krachtbron is iets ouder en een fractie langzamer. Al merk je dat nauwelijks in dagelijks gebruik. Het grootste verschil zit hem in de camera’s. De iPhone XR heeft maar één enkele hoofdcamera.

Bron headerbeeld: Apple.