Family & friends koopavond bij Perry

Heb je een actieve vakantie gepland en bijvoorbeeld nog een hiking uitrusting nodig? Binnenkort een festival en de tent mist nog? Het hardlopen weer opgepakt en kun je wel een nieuw paar schoenen gebruiken om te trainen voor één van de velen Color Runs? Alvast op zoek naar een vaderdagcadeautje? Of ben je van plan jezelf in een nieuwe sportoutfit te heisen? Vandaag is het family & friends koopavond bij Perry Sport en krijg je 20% éxtra korting op de hele collectie, dus sla je slag! Ik vind er niks aan om sportbenodigdheden te kopen (misschien omdat ik niet zo’n sportmens ben ;)) maar als het dan toch moet, dan liever met korting!

Family & Friends opgelet! Dinsdag 28 mei is er weer een Family & Friends koopavond bij Perry. Tijdens deze spectaculaire avond profiteer jij van 20% EXTRA korting op de gehele collectie! Jij en al je vrienden en familie zijn a.s. dinsdag welkom vanaf 18:00 tot en met 21:00 uur in één van onze winkels. De korting is een EXTRA korting en komt bovenop alle huidige acties! Te druk om naar de winkel te gaan? De korting geldt ook in de Perry webshop! Op Perrysport.nl profiteer je zelfs tot woensdagochtend 09:00 uur van 20% EXTRA korting! De korting wordt automatisch berekend in je winkelwagen, je hebt dus geen kortingscode nodig.

Zou ik wel doorzetten met hardlopen als ik m’n blauwe exemplaar Asics omruil voor de roze variant ;)? Leuk roze jasje erbij … en gaan!

Ben jij van plan om binnenkort een sportieve aankoop te doen?

Follow my blog with Bloglovin

9 thoughts on “Family & friends koopavond bij Perry

 1. Ik wil ook roze sportkleren ;)! Ik sport gewoon in oude kleren.

  1. Ik stiekem ook hoor 😉 misschien wordt het tijd om een nieuwe leuke vrolijke outfit aan te schaffen.

  1. Haha ja ik ook. Hoe leuker de outfit hoe beter de motivatie. Dat werkt waarschijnlijk alleen de eerste paar keren ;).

 2. Ik ging laatst voor het eerst(!!) hard lopen, ging heel goed, tot ik thuis kwam: hele dikke blaren! de dag erna was het flink ontstoken en mocht ik naar de huisarts x’D Mocht ik weer gaan rennen, dan wil ik zeker een roze jasje of roze schoenen!

  xx

  1. Aaaarghh dat klinkt pijnlijk. Flinke blaren dan als je er zelfs voor naar de dokter moest. Auwie. Ja, verleidelijk hè zo’n roze outfit ;).

 3. Ik heb pas al mijn sportkleding gekocht! Sportkleding is de laatste tijd zo verbeterd. Het zijn echt mooie kleren geworden in plaats van saai kleding

Comments are closed.