Eerste indruk Essence gel nails at home

Het duurde even voordat ik alle producten compleet had! Poeh! Wel 4 tripjes naar verschillende Kruidvat filialen had ik er voor nodig voordat ik de lamp, de cleanser, primer, gelbase, topcoat en daarmee het hele pakket compleet had. Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen hoe het werkt … maar wilde toch m’n eerste ervaringen met jullie delen.

Vorige week heb ik het eindelijk uitgeprobeerd en het is echt a piece of cake! Ik ben helemaal niet handig maar als je netjes de stappen volgt is het niet moeilijk! Het duurt wel eventjes (voornamelijk door het drogen van de lakjes) maar dan heb je ook wat :D. Het resultaat deel ik hier onder met jullie.

Toen ik m’n nagels net gedaan had zagen ze er zo uit. Geen hobbels of bobbels of teruggetrokken lak waar ik over gelezen heb maar nette super glimmende nagels.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt na twee weken. Ze glimmen wat minder en je ziet een paar slijttageplekjes maar nog hartstikke draagbaar.


De kleur die ik op m’n nagels draag tussen de Essence gellakjes is ‘recessionista’ van Essie.

Conlusie: ik ben er dus hartstikke blij mee. Waarschijnlijk wordt het nog mooier en netter als ik nog even oefen maar ik vind het resultaat hartstikke leuk en super handig dat het zo lang blijft zitten :D. Normaal ligt m’n nagellak er al lang af na 1,5e week.

Follow on Bloglovin

8 thoughts on “Eerste indruk Essence gel nails at home

Comments are closed.