De huiskamer van Den Haag: Suite Novotel

Suite Novotel hotel Den Haag17

De super moderne maar knusse huiskamerlobby van het Suite Novotel in het centrum van Den Haag: daar at ik 7 november m’n uitgebreide ontbijtje. Na een spetterende openingsavond met muziek, luxe hapjes en drankjes en een goede sfeer stond ik ’the day after’ om 06:30 te watertanden bij onder meer de croissantjes, ananas en sapjes.

Het eerste Suite Novotel in Nederland is officieel geopend en iedereen is welkom. De zakenman die graag wat langer blijft, de vakantieganger die graag een paar nachtjes of meer dan een week in een fijne kamer slaapt, de shopaholic (binnen 2 stappen sta je tussen de winkels) of de blogger die een dagje vol met afspraken in Den Haag heeft. Suite Novotel is voor iedereen. Iedereen die van modern design houdt, een fijne sfeer, de perfecte locatie en goede service. Die service daar kon je wel aan merken dat het hotel nog maar net geopend was … maar bij de meesten was de wil er zeker om er je fijnste hotelovernachting ooit van te maken! Gratis wifi, een fitnessruimte, 24/7 receptie en room service dragen hier zeker aan bij.

Suite Novotel hotel Den Haag14

Suite Novotel hotel Den Haag15

Suite Novotel hotel Den Haag9

Suite Novotel hotel Den Haag4

Aan de kamers – ehhh suites – kon het zeker niet liggen. Die zijn van alle gemakken voorzien. Als je een kneuterig hotelletje zoekt dan is Suite Novotel niet voor jou … maar als je net als ik gek bent op nieuw, fancy en betaalbaar: dan zeg je volmondig ja tegen deze kamer. Na 1 nachtje weer uitchecken valt je dan zwaar. Dat is ook precies de bedoeling, want dit hotel is gericht op long stay. Duur? Zeker niet voor wat je krijgt! Een hele suite voor €79,- per nacht doordeweeks en €99,- in het weekend.

Een mega televisie, een minikeukentje, een multifunctionele salon/werktafel, een bank om op te chillen, een groot bed, luxe bad, regendouche … je vindt alles in elke suite. Heb je een dag vol werkafspraken? Nodig je werkdates dan uit in de mooie huiskamer (lobby) van Suite Novotel. Offffff nodig ze uit in je kamer. Ja, dat is normaal een beetje ongemakkelijk omdat je mensen op je slaapkamer uitnodigt. Niet bij de suites in dit Novotel in Den Haag. Met 1 ruk aan het gordijntje scheid je de slaapkamer van de ‘woonkamer’ en kun je je werkbezoek zonder gene prive ontvangen. Aan alles is gedacht. Het toilet is namelijk apart, zodat ongewenst bezoek niet in je slaap- of badkamer te vinden is.

Suite Novotel hotel Den Haag1

Om je een idee te geven wat voor hotel ’t Suite Novotel in Den Haag is, wil ik je nog even vertellen over de masseuses die elke donderdagavond voor je klaar staan om hotelgasten een GRATIS stoelmassage te geven. Ik heb het alvast voor je uitgeprobeerd. En als er bij aankomst chocolaatjes en een bruisbal op je liggen te wachten dan staat Suite Novotel natuurlijk al met 1-0 voor!

Suite Novotel hotel Den Haag2

Ook als je gewoon een fijne werkplek zoekt of een hotspot om wat te drinken met je vriendinnen moet je zeker eens gaan kijken. De sfeer in de lobby is gezellig, ongedwongen en bovenal relaxed! Ook als niet hotelgast voel je je meer dan welkom in ‘de huiskamer van Den Haag’. Als ik afspraken in Den Haag heb weet ik sowieso zeker waar ik te vinden ben!

Suite Novotel hotel Den Haag3

Suite Novotel hotel Den Haag5

Suite Novotel hotel Den Haag7

Suite Novotel hotel Den Haag8

Suite Novotel hotel Den Haag10

Suite Novotel hotel Den Haag12

Suite Novotel hotel Den Haag13

Suite Novotel hotel Den Haag18

Suite Novotel hotel Den Haag19

Suite Novotel hotel Den Haag20

Suite Novotel hotel Den Haag21

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

14 thoughts on “De huiskamer van Den Haag: Suite Novotel

  1. Wat heb je er een mooi artikel van gemaakt! Leuk je even snel ‘ontmoet’ te hebben, volgende keer moeten we zeker wat langer kletsen!

  2. Novotel in Parijs en Brugge vind ik fijn, maar ziet hotel ziet er helemaal onwijs tof uit! Ik wil graaaag naar Den Haag voor een weekendje en dan wil ik graag in dit hotel overnachten. Of misschien kan ik dan beter op donderdag gaan: de massage klinkt heerlijk!

Comments are closed.