Crocs doet zijn best hip te zijn

Über-nerdy Crocs doet zo zijn best om een hipkip te zijn! En dat lukt aardig! Ik kreeg namelijk een tijdje terug deze leuke sleehakken toegestuurd die met op allerlei fronten bleven verbazen. De hele dag op hakken lopen zonder last van je voeten te krijgen? Ja hoor dat kan met dit charmante paar Crocs. En ze zijn zooooo licht. Alsof je geen schoenen aanhebt. Voelt gek, maar fijn. Reken maar dat deze rode schoentjes mee gaan naar Italië, waar de zon wél schijnt en je je teentjes lekker kunt laten luchten zonder dat ze kouvatten. Als ik je niet had verteld dat deze vrouwelijke schoenen met bandjes van leer en stof van Crocs hadden geweest dan had je dat niet meteen geraden hè? Ja, natuurlijk wel als je ze van dichtbij bekeken had, want ook deze sleehakken hebben de befaamde Crocs-zool. Maar er is meer! 

Nu was ik laatst ook uitgenodigd om even te komen kijken naar de collectie van Mondo Guerra (Project Runway Allstar winnaar) voor Crocs. Super vrolijke schoentjes (zie hieronder) met een ridicuul fantastisch draagcomfort. Echt wow! Eerlijk is eerlijk, ik zou deze schoentjes in m’n dagelijkse leven niet dragen denk ik …. maar als ik een baan had gehad in de zorg, of ergens anders waar ik heel veel moest staan en wandelen: wow, dit zijn ze! Een 5-sterrenbehandeling voor je voeten. Geen grap. Dus eigenlijk zijn het ook gewoon fantastische huis-schoentjes wat mij betreft. De vorm en het design passen niet bij wat ik normaal draag, maar als deze leukerds jou aanspreken: go for it. Hemel voor je voeten. Nu ik er nog eens naar kijk vind ik het echt een énorme verbetering. Wilde je eerder lief zijn voor je voeten, dan zat je vast aan een oncharmante ‘klomp’. Deze schoentjes kunnen ook onder een zomerjurkje :).


^ Awkward bonusfoto ;)!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Crocs doet zijn best hip te zijn

Comments are closed.