Cadeautip #1: voor de foodies, Breaking Bad snijplank

Breaking Bad snijplank

Tijd voor een nieuwe rubriek: betaalbare cadeautjes. Er is altijd wel iemand jarig, iemand die een verrassing verdient of een andere gelegenheid waarbij je cadeau-inspiratie nodig hebt.

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het interieur-artikel van vorige week, heeft mijn broertje sinds kort weer een eigen stek. Hoe graag ik ook Zara & H&M home leeg zou willen kopen, daar denk ik niet dat ik hem heel erg blij mee maak. Ik moest dus op zoek naar een soort housewarming cadeautje dat ook nog érg praktisch is (anders belandt het in de kast ;)). Nou vind ik cadeautjes voor mannen kopen sowieso heel erg lastig…. maar daar kwam Radbag to the rescue! Ontelbaar veel gadgets en briljante cadeautjes. Wat een heerlijke hebbedingen-site. Ook voor meisjes trouwens: unicorn pantoffels, diy lipglosspakketjes, macaron portemonnees! Need I say more?

Breaking Bad snijplank voor m’n broertje

Dat het cadeautje voor m’n broertje iets voor in de keuken moest zijn, dat was al snel duidelijk. Mijn broertje is een rasechte foodie! Ik ken werkelijk niemand die meer van (gezond) eten afweet en houdt dan hij. Ik denk dat hij in z’n vorige leven kok geweest moet zijn. Ik krijg soms ook zomaar verrassingspakketjes in m’n brievenbus met gezonde havermoutmuffins of andere culinaire creaties. Dus bij Radbag selecteerde ik logischerwijs de categorie Eten & Drinken en tadaaaaaa daar was Heisenberg (Breaking Bad fans: hallo!) die me aankeek. De bamboehouten snijplank was zó ontzettend populair (I blame Serena ;)) dat hij uitverkocht was. Bummer! Gelukkig heb ik ‘m inmiddels ontvangen en kan ik niet wachten om m’n broertje hier – geheel in z’n nopjes – z’n groenten, vlees en andere gezonde schizzle op te zien klaarmaken. Naar mijn mening het perfecte betaalbare cadeautje voor een foodie die van Breaking Bad houdt. De bamboehouten Heisenberg-snijplank kost €29,95. Leuk Valentijnscadeautje ook misschien voor je vriend? En een hele fijne hint dat hij jou vaker moet voeden, haha. Ze hebben ook een Valentijnscategorie.

Ps. Ja, voordat ik ‘m cadeau deed moest ik de plank natuurlijk wel even op de foto zetten. Hoe leuk staat hij ook alleen als decoratie in mijn keuken?! Haha. Bijna zonde om te gebruiken.

Breaking Bad snijplank

Breaking Bad snijplank
Breaking Bad snijplank
Breaking Bad snijplank


Follow on Bloglovin
Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

8 thoughts on “Cadeautip #1: voor de foodies, Breaking Bad snijplank

  1. Die is echt heel gaaf! Ik denk dat als ik die aan mijn vriend cadeau zou geven, hij er een nieuwe hobby bij zou hebben (groente snijden).

  2. Wauw wat een leuke snijplank. Zelf kijk ik de serie niet maar de plank is awesome. En dat H&M en Zara leeg kopen is heel herkenbaar! X

  3. dit is zooo cool! ik wil hem voor mijn vriend kopen denk ik, we willen meer oefenen met koken (jaja we hebben een Jamie Oliver boek..) en dit is ideaaaal!

Comments are closed.