Budgetoutfit ‘do what your heart tells you’ | Takko

HAPPY NEW YEAR. Happy new you! ♥ Of happy old you natuurlijk. Fuck it. Waarom zou je een hele lijst met goede voornemens hebben als je superblij bent met jezelf en je leven? Ik heb wel een paar verbeterpuntjes voor mezelf. Waaronder meer naar ‘wat vanbinnen zit’ of ‘mijn hart’ luisteren in dit geval. En daar past dit toffe nepleren jasje van Takko perfect bij.

Budgetoutfit Takko

Ik vond weer een budgetpareltje bij Takko

Shoppen bij Takko vind ik trouwens altijd een beetje schatzoeken. Het meeste wat er in de rekken hangt is niet mijn smaak, maar er hangen me toch budgettoppertjes tussen! Dit jasje gaat voorlopig nergens heen. Fijn in combinatie met een jeans en grote trui voor die (weekend)dagen dat je geen zin hebt om na te denken over je outfit. Precies zoals op de dag dat mijn vriend deze foto van me maakte. Een ware instagramhusband zal hij trouwens nooit worden (veel te ongeduldig) maar deze foto was wel in 2 seconden klaar. Niets 100 pogingen voor de perfecte foto.

Budgetoutfit Takko

Wil je meer outfits zien in 2018? Laat het me weten in een reactie. En, ik wens je natuurlijk een topjaar vol met alles wat je hartje begeert.